Další články

Montoliva prodáme do zahraničí, oznámila Fiorentina

Odchod Riccarda Montoliva z Fiorentiny se probírá prakticky den co den a vedení Fialek nyní potvrdilo, že hráče prodá do zahraničí. Montolivo tak dosáhne svého. Zároveň se sportovní ředitel Pantaleo Corvino opět vyjádřil k situacím ohledně Juana Manuela Vargase a Alberta Gilardina, tedy dalších potenciálních odcházejících.

Fiorentina své hvězdné trio neprodá

Fiorentina obdržela nabídky na prodej svých opor, vedení fialek ale žádnou z nich pouštět nehodlá. Alberto Gilardino, Riccardo Montolivo i Juan Vargas budou v klubu působit i příští sezónu. Podle sportovního ředitele Pantaleo Corvino jsou tito tři hráči nedotknutelní.

Žádnou nabídku za Vargase nemáme, zní z Fiorentiny

Juan Manuel Vargas je v centru přestupových spekulací, zájem o něho údajně mají Juventus, Real Madrid, Inter Milán a Manchester City. Sportovní ředitel Fiorentiny Pantaleo Corvino ale prohlásil, že zatím nikdo konkrétní nabídku za šestadvacetiletého univerzála nepodal.

Corvino: Nejsme tady kvůli prodávání hráčů

Fiorentina by ráda udržela kostru současného týmu co nejdéle pohromadě a nechystá se prodávat své klíčové hráče. V kádru by tak měl zůstat i Juan Manuel Vargas, o němž se spekulovalo v souvislosti s přestupem do Realu Madrid...

Vargas jednou nohou ve Fiorentině

Juan Manuel Vargas je hráčem Catanie, již brzy ale změní dres. O 25letého obránce se zajímají kluby z nejrůznějších koutů Evropy a vítězem tohoto souboje se podle všeho stane Fiorentina...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele