Juan Sebastián Verón Články

Další články

Verón chystá ještě jeden návrat k aktivní kariéře

Juan Sebastián Verón před dvěma a půl lety již podruhé a dost možná ne naposledy odešel do fotbalového důchodu. Argentinský záložník chystá další návrat na zelené trávníky a znovu by měl obléknout dres Estudiantes...

Verón ukončil v Estudiantes napodruhé kariéru

Argentinský záložník Juan Sebastián Verón ukončil v 39 letech napodruhé kariéru. Někdejší kapitán národního týmu, jenž se poprvé s fotbalem rozloučil v roce 2011, se vloni v dresu Estudiantes vrátil znovu na hřiště. Po ročním angažmá bude v klubu, kde zahájil před dvaceti lety profesionální kariéru, dál působit jako sportovní ředitel.

Verón se vrátí ke kariéře, jeho plat půjde juniorům

Bývalý kapitán argentinské reprezentace Juan Sebastián Verón se vrací k hráčské kariéře. Osmatřicetiletý záložník se domluvil na roční smlouvě v klubu Estudiantes s tím, že jeho plat půjde na financování mládežnického výběru týmu z La Plata.

Verón chystá návrat, začal trénovat s hráči Estudiantes

Jeden velký návrat se chystá v Argentině. Start do letošní sezony se vůbec nepovedl celku Estudiantes de La Plata a na jeho trápení se už nemůže dívat Juan Sebastián Verón, který začal trénovat a brzy by mohl znovu obléknout dres klubu, s nímž v roce 2009 vyhrál Copa Libertadores...

Verón se chystá ukončit kariéru. Už nejsem potřeba, říká

Juan Sebastián Verón už hodně brzy pověsí kopačky na hřebík. Zkušený argentinský záložník hájící barvy Estudiantes měl podobné plány už v prosinci, tehdy si vše rozmyslel a rozhodl se pokračovat, nyní ale jeho rozhodnutí zřejmě již nic nezvrátí...

Veron změnil názor a bude pokračovat v kariéře

Argentinští fanoušci a především pak ti, co drží palce Estudiantes, se mohou i nadále těšit na výkony Juana Sebastiana Verona. Zkušený záložník měl v plánu ukončit v těchto dnech kariéru, své rozhodnutí ale změnil a po trávnících se bude prohánět i dalších šest měsíců...

Verón ukončí v závěru měsíce kariéru

Slavnému argentinskému fotbalistovi Juanu Sebastiánu Verónovi zbývá necelý poslední měsíc kariéry. Šestatřicetiletý tvořivý záložník pověsí kopačky na hřebík 31. října po utkání Estudiantes de La Plata, jehož je kapitánem, proti Racingu de Avellaneda.

Šéf argentinského svazu popíchnul Maradonu, Messi je prý lepší

Slovní přestřelka přes média mezi prezidentem Argentinské fotbalové asociace Juliem Grondonou a legendárním Diegem Maradonou má další pokračování. Grondona v rádiu řekl, že nejlepším Argentincem, který kdy nosil na zádech číslo 10, je Lionel Messi, což prý byl jasný políček do tváře Maradonovi.

Záložník Verón se pustil do otevřené kritiky kouče Maradony

Argentinský reprezentant Juan Sebastian Verón se měsíc po skončení světového šampionátu pustil do otevřené kritiky bývalého reprezentačního kouče Diega Maradony. Pětatřicetiletřý záložník v Jihoafrické republice nelibě nesl především to, že jej trenér po prvním duelu posadil na lavičku náhradníků.

Verón si chce zazpívat

Juan Sebastián Verón by se prý neztratil ani jako rockový zpěvák. Argentinský reprezentant je dokonce připraven nazpívat hymnu pro mistrovství světa v Jihoafrické republice.

Veron do Manchesteru? Byl to vtip, říká Mancini

Trenér Manchesteru City Roberto Mancini nebere vážně informace anglického tisku, podle kterých se snažil do svého týmu získat Juana Sebastiana Verona. Se zkušeným záložníkem Estudiantes Mancini sice mluvil, ale jako dobrému příteli mu možnost angažmá u Citizens nadhodil v žertu.

Verón do Manchesteru City nepůjde, odmítl miliony

Záložník Juan Sebastián Verón do Manchesteru City nepřestoupí. Čtyřiatřicetiletý fotbalista podle agentury AP odmítl nabídku anglického klubu, který pro argentinského reprezentanta připravil smlouvu na sedm milionů liber (asi 206 milionů korun) a stejnou částku měl dostat i jeho klub Estudiantes.

Verón byl opět zvolen Králem Ameriky

Argentinský fotbalový záložník Juan Sebastián Verón získal v anketě uruguayského deníku El País podruhé za sebou titul Krále Ameriky pro nejlepšího hráče kontinentu.

Lotito připustil návrat Verona, nejdříve ale v létě

Prezident Lazia Claudio Lotito ještě před několika týdny odmítal možný návrat Juana Sebastiana Verona do římského klubu, s postupem času ale trochu změnil názor. K přestupu záložníka Estudiantes by opravdu mohlo dojít, nikoliv však hned, nýbrž až po sezoně.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele