Další články

Iturbe se stěhuje z AS Řím na hostování do Bournemouthu

Juan Manuel Iturbe končí své angažmá v AS Řím. Argentinský křídelník neměl jisté místo v základní sestavě italského klubu a odešel na hostování do anglického Bournemouthu, který si zajistil rovněž opci na trvalý přestup...

Strootmanovi skončila sezóna, to samé hrozí také Iturbemu

AS Řím v poslední době nepředvádí příliš přesvědčivé výkony a navíc ho postihla zranění hráčů základní sestavy. Trenér Rudi Garcia potvrdil, že záložník Kevin Strootman si už v této sezóně nezahraje, stejný osud pak zřejmě čeká rovněž Juana Manuela Iturbeho...

AS Řím získalo Juana Iturbeho z Verony

Velmi rušné léto měl v plánu sportovní ředitel římského celku. Tým z Věčného města již přivedl do svého kádru několik nových akvizic a k překvapení mnohých nyní profitoval ze situace v konkurenčním Juventusu. Z Hellasu Verona totiž přivedl kýženou posilu na kraj útoku, když za zhruba 28 milionů eur koupil Juana Manuela Iturbeho.

Hellas vykoupil z Porta útočníka Iturbeho

Hellas Verona podle očekávání využil v případě Juana Manuela Iturbeho sjednanou opci na trvalý přestup, do Porta poslal patnáct milionů eur. Není vyloučeno, že dvacetiletý útočník v nejbližší době najde nového zaměstnavatele, a to za ještě vyšší sumu.

Hellas se chystá z Porta vykoupit Iturbeho

Hellas Verona by měl v nejbližší době přeměnit hostování Juana Manuela Iturbeho z Porta v trvalý přestup. Pro nováčka Serie A to nebude vůbec levný obchod, za argentinského útočníka zaplatí patnáct milionů eur. Je pravděpodobné, že Hellas Iturbeho vzápětí prodá některému z movitějších klubů.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele