Další články

Feyenoord posílil před zápasy se Spartou zkušený stoper Mathijsen

Feyenoord Rotterdam získal před dvojzápasem se Spartou Praha ve 4. předkole Evropské ligy do svých řad zkušeného nizozemského reprezentačního obránce Jorise Mathijsena. Dvaatřicetiletý fotbalista se vrací domů po šesti letech, během nichž byl oporou bundesligového Hamburku a uplynulou sezonu strávil v Málaze.

Nizozemci proti Dánsku nemohou nasadit zraněného Mathijsena

Reprezentantům Nizozemska bude v sobotním duelu mistrovství Evropy s Dánskem chybět stoper Joris Mathijsen. Zkušený obránce Málagy nemůže nastoupit kvůli zranění stehenního svalu. Jeho místo zřejmě zaujme Wilfred Bouma, který měl rovněž menší zdravotní problémy.

Trénink Nizozemců přilákal 25 tisíc fandů, Mathijsen není fit

Asi 25 tisíc fanoušků přilákal dnešní otevřený trénink nizozemských fotbalistů v Krakově. Ke stadionu Wisly se táhly dlouhé fronty aut a řada příznivců kvůli kolonám dorazila na tribunu se zpožděním.

Van Nistelrooy nedává góly, Mathijsen mu ale nepřestává věřit

Nizozemští reprezentanti Joris Mathijsen a Ruud van Nistelrooy spolu bojovali v Hamburku, letos v létě se pak jejich cesty znovu sešly v Malaze a těšit je mohou lepší výsledky. Zkušeného útočníka zatím může mrzet nulová střelecká potence, o několik let mladší obránce ale nepochybuje o tom, že toto čekání už brzy skončí...

Málaga posiluje obranu, přicházejí Monreal a Mathijsen

Málaga v uplynulé sezóně španělské ligy inkasovala po sestupující Almeríi druhý nejvyšší počet branek, vedení ambiciózního celku se tak zaměřilo právě na defenzivu a dnes dotáhlo příchody Nacha Monreala z Osasuny a hamburského Jorise Mathijsena...

Bundesligová léčba zabírá

Už jen několik dní chybí do začátku jarní části bundesligy, a tak týmy netrpělivě vyhlížejí uzdravené hráče. Například v Bayernu se jedná o nizozemské eso Arjena Robbena, Leverkusen zase čeká na Ballacka nebo Kießlinga. Vedoucí Dortmund pak doufá v brzký start Mohameda Zidana.

Van Persie a Mathijsen budou na semifinále fit

Nizozemský útočník Robin van Persie a bek Joris Mathijsen, kteří utrpěli zranění v pátečním čtvrtfinále světového šampionátu proti Brazílii, by v úterním semifinále proti Uruguayi neměli chybět. Oba fotbalisté se dnes podrobili důkladnému vyšetření v nemocnici, které vyloučilo vážnější poranění.

Mathijsen: Hamburk bude muset posílit

Obránce Hamburku SV Joris Mathijsen je přesvědčený, že Hamburk bude muset v letním přestupovém termínu výrazně posilovat kádr. Jen tak prý může být ve vrcholových soutěžích konkurenceschopný do posledních bojů.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele