Další články

Gutiérrez se soudí s Newcastlem, že ho po rakovině nestavěl

Argentinský fotbalista Jonás Gutiérrez se soudí se svým bývalým dlouholetým zaměstnavatelem Newcastlem United kvůli údajné diskriminaci při pracovní neschopnosti. Dvaatřicetiletý záložník požaduje od anglického klubu dva miliony liber (68 milionů korun) za to, jak se k němu loni choval po prodělané rakovině varlat.

Ryan Taylor a Jonás Gutiérrez odejdou z Newcastlu

Newcastle se doslova za minutu dvanáct dokázal udržet mezi elitou, během letní přestávky tak přijde nezbytná hráčská obměna. Ta se dotkne i Ryana Taylora a Jonáse Gutiérreze, kteří nedostanou nové smlouvy...

Gutiérrez prožil v Newcastlu emotivní návrat po rakovině varlat

Zatímco většina fotbalistů Newcastlu pravděpodobně touží rychle zapomenout na domácí porážku 0:1 s Manchesterem United, záložník Jonás Gutiérrez si bude středeční zápas anglické ligy pamatovat do konce života. Bývalý argentinský reprezentant v duelu prožil emotivní návrat na stadion St. James Park po úspěšné léčbě rakoviny varlat.

Gutiérrez potřebuje čas, řekl Carver

Jonás Gutiérrez se dokázal vyléčit z rakoviny varlat a od prosince už znovu trénuje se spoluhráči z Newcastlu. Nyní vyhlíží návrat do Premier League, manažer John Carver mu však chce poskytnout čas...

Gutiérrez z Newcastlu se po rakovině varlat vrací k fotbalu

Záložník Jonás Gutiérrez se po úspěšné léčbě rakoviny varlat vrátil k fotbalu. Jednatřicetiletý bývalý argentinský reprezentant odehrál jako kapitán 87 minut za juniorský tým Newcastlu v dnešnímu utkání proti West Hamu a přispěl k výhře 4:1. Anglický klub o tom informoval na svém webu.

Argentinec Gutiérrez zvládl boj s rakovinou varlat

Argentinský fotbalista Jonás Gutiérrez z Newcastlu United zvládl úspěšně boj s rakovinou varlat. Jednatřicetiletému záložníkovi, jenž při letošní chemoterapii přišel o své charakteristické dlouhé vlasy, to osmnáct měsíců od první diagnózy potvrdili lékaři.

Argentinský záložník Gutiérrez bojuje s rakovinou varlat

Argentinský fotbalista Jonás Gutiérrez z Newcastlu United se léčí s rakovinou varlat. Jednatřicetiletý záložník s dvaadvaceti starty za národní tým se podrobil operaci, při níž mu lékaři odstranili jedno varle, a v srpnu absolvoval chemoterapii.

Jonás Gutiérrez odešel z Newcastlu na hostování do Norwiche

Jonás Gutiérrez se o víkendu prostřednictvím svého twitterového účtu rozloučil s fanoušky Newcastlu United, od dnešního večera je pak jeho odchod z anglického klubu hotovou věcí. Argentinský záložník bude i nadále hrát Premier League, ve zbytku sezony bude hostovat v Norwichi...

Mít široký kádr je výhodou. Posily nám pomohly, říká Gutiérrez

Newcastle United byl v lednu jedním z nejaktivnějších evropských klubů na přestupovém trhu a získal řadu kvalitních posil. Ty se hodně rychle zapracovaly do týmu a Straky okamžitě začaly sbírat vítězství. Jednou z výhod je i fakt, že Newcastle má aktuálně hodně široký kádr, což si pochvaluje i záložník Jonás Gutiérrez...

Jonas chce hrát první ligu. Mohl by se vrátit do Španělska

Z Jonase Gutierreze se stal stabilní člen argentinské reprezentace, přestože s Newcastlem sestoupil z Premier League. 27letý křídelník ale nechce nechat nic náhodě a vzhledem k blížícímu se mistrovství světa by rád znovu hrál nejvyšší soutěž. Zájemce má v Anglii a Španělsku.

Anglie Spidermana neuvidí

Argentinský záložník Jonás Gutiérrez se po přestupu do anglického Newcastlu musí rozloučit se slavením gólů v masce Spidermana.

Gutiérrez se vykoupil ze smlouvy, Mallorca protestuje

Přestup Jonáse Gutiérreze z Mallorky do Newcastlu zřejmě bude mít soudní dohru. Argentinský záložník se totiž rozhodl vykoupit ze smlouvy se španělským klubem, aby mohl zadarmo zamířit do Anglie. Mallorca se nyní chystá obrátit na FIFA a požaduje finanční kompenzaci.

Newcastle začal s posilováním. Má Jonáse

Manažer Newcastlu Kevin Keegan získal první letní posilu. Z Mallorky přichází argentinský záložník Jonás Gutiérrez, který v novém působišti podepsal pětiletou smlouvu. Přestupová částka nebyla zveřejněna, mohla by se pohybovat kolem deseti milionů liber.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele