Barton v Newcastlu končí, klub ho nechá zadarmo odejít

Joey Barton po čtyřech letech opouští Newcastle United, anglický klub totiž dnes oznámil, že osmadvacetiletého záložníka umístil na trh s volnými hráči. Vyvrcholily tím neshody vedení Strak a kontroverzního hráče ohledně nevydařených jednání o nové smlouvě...

Barton nepoletí do USA

Kontroverzní anglický fotbalista Joey Barton přijde o předsezonní soustředění Newcastlu United v USA, protože mu americké úřady neudělily vízum. Osmadvacetiletý hráč doplácí na svou kriminální minulost. V roce 2008 si odseděl půl roku ve vězení za napadení a účast ve rvačce, opakovaně měl konflikty i se svými spoluhráči v Newcastlu a Manchesteru City.

Kontroverzní Barton tvrdí, že je nejlepším anglickým záložníkem

Kontroverzní fotbalista Joey Barton je přesvědčen, že momentálně je nejlepším anglickým záložníkem. Osmadvacetiletý hráč Newcastlu proto nechápe, že ho ještě trenér Fabio Capello nepovolal do reprezentace.

Fotbalisté za mřížemi

V návaznosti na článek o filmech z vězeňského prostředí se zaměříme na hráče působící na Britských ostrovech, kteří si museli trest odnětí svobody skutečně odpykat. Kromě známých firem narazíme také na fotbalisty odsouzené za málo vídané prohřešky.

Bartonovi roste knírek

Joey Barton už se nemůže dočkat, až si oholí knírek, který si nechal narůst. Sedmadvacetiletý záložník však sáhne po žiletce až po první výhře nováčka Newcastlu v Premier League.

Portsmouth nabízí Bartonovi záchranné lano

Joey Barton, který má v Anglii nálepku problémového hráče, by se mohl chytit pomyslného záchranného lana. To mu v podobě nové smlouvy podle Newcastle Evening Chronicle nabízí Portsmouth.

Newcastle vyřadil Bartona do odvolání z týmu

Vedení sestupem ohroženého Newcastlu do odvolání vyřadilo z týmu záložníka Joeyho Bartona. Šestadvacetiletého fotbalistu tak potrestalo za to, že v nedělním duelu s Liverpoolem dostal červenou kartu, a zmešká tak poslední tři zápasy anglické ligy.

Owen a Barton zraněni, budou Newcastlu chybět nejméně dva měsíce

Anglického fotbalistu Michaela Owena čeká již poněkolikáté v kariéře delší zdravotní pauza. Devětadvacetiletý útočník Newcastlu se zranil ve středečním utkání Premier League na hřišti Manchesteru City a bude se léčit šest až osm týdnů.

Nejneoblíbenějším fotbalistou v Anglii je Ronaldo

Střelec Manchesteru United Cristiano Ronaldo už získal Zlatý míč a stal se nejlepším fotbalistou světa, nyní se mu však dostalo méně lichotivého ocenění. V Anglii se totiž stal také nejvíce nenáviděným fotbalistou.

Barton: Sezona pro mě začíná až v tuto chvíli

Velkou motivaci má Joey Barton poté, co ho velká část anglické fotbalové veřejnosti již odepsala za jeho chování. Záložník Newcastlu byl na několik měsíců dokonce poslán za mříže, nyní se svému zaměstnavateli hodlá revanšovat a rád by začal již ve víkendovém derby proti Sunderlandu...

Barton si kvůli rvačce při tréninku šest zápasů nezahraje

Kontroverzní anglický fotbalista Joey Barton má zastavenou činnost na šest zápasů za rvačku s bývalým spoluhráčem Ousmanem Dabem. Anglická Fotbalová asociace ho dnes potrestala za incident během tréninku Manchesteru City v květnu 2007.

Do tváře típnutá cigareta může přijít Bartona draho

Na fotbalového průšviháře Joeyho Bartona z Newcastlu vypadl kostlivec ze skříně. Bývalý spoluhráč Jamie Tandy jej zažaloval za incident z prosince 2004, při němž Barton v dobrém rozmaru uhasil hořící cigaretu o jeho obličej. Tandy tvrdí, že mu tím zhatil kariéru.

Bartonovi hrozí další trest. Patnáct zápasů od svazu

Až patnáctizápasový distanc hrozí anglickému záložníkovi Joeymu Bartonovi z Newcastlu. Anglická Fotbalová asociace (FA) jej chce potrestat za napadení spoluhráče Ousmaneho Daba, kterého při svém působení v Manchesteru City v květnu 2007 fyzicky napadl tak ostře, že francouzský záložník skončil v péči lékařů.

Barton dostane po propuštění v Newcastlu novou šanci

V Newcastlu United počítají s problémovým Joeym Bartonem, který příští týden opustí vězení, kde si odpykával půlroční trest za napadení. Kouč Kevin Keegan mu chce dát novou šanci.

Barton vyvázl z napadení spoluhráče s podmínkou

Záložník Newcastlu Joey Barton se přiznal k napadení svého bývalého spoluhráče z Manchesteru City Ousmaneho Daba a z incidentu vyvázl s podmíněným trestem na čtyři měsíce. Vinu v rok starém prohřešku nejprve popíral, podle prohlášení manchesterské policie však v pondělí celou situaci popsal. O jeho trestu dnes rozhodl soud.

01.07.2008 Aktuality 16 komentářů
Zaujalo nás

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele