Další články

Fantasy Boost: Haaland už bude v nominaci Citizens, o "céčko" se hlásí De Bruyne

Po krátké pauze vyplněné FA Cupem je Premier League zpět. Před boostem pro 22. kolo se ale krátce vraťme o kolo zpět, které v minilize na našem webu opanoval Tomáš Klézl, jehož tým Promopro zapsal 95 bodů.

Fantasy Boost: Pedro s Garnachem vedli OFK, De Bruyne je blízko návratu

Zázračné uzdravení nejlepšího střelce soutěže Erlinga Haalanda se sice nekonalo, ale Peteru Švecovi, šampionovi vloženého 19. kola ve Fantasy minilize na našem webu, to vadit nemuselo. Precizně zvolená obrana v kombinaci s produktivní dvojicí João Pedro - Alejandro Garnacho ke skalpu dalších 759 stratégů stačila. O víkendu se oči FPL manažerů upnou pravděpodobně do Manchesteru, kde obhájci titulu vyzvou poslední Sheffield.

Povstání na Old Trafford a 77 doteků ve vápně: 19. kolo Premier League v kostce

Že by se v Manchesteru blýskalo na lepší časy? Po obratu ve šlágru s Aston Villou (3:2), který připomněl památná utkání pod vedením Sira Alexe Fergusona, si to příznivci United před koncem roku bezesporu přejí. Zcela opačné emoce naopak kousali fanoušci Arsenalu, jenž padl s West Hamem 0:2 navzdory trvalému, ale platonickému tlaku s rekordním počtem doteků s míčem v pokutovém území soupeře.

Brighton potvrdil rekordní přestup Joãa Pedra

Brighton si v příští sezoně poprvé v historii zahraje evropské poháry a k úspěšné pouti by mu měla pomoci i nejdražší posila. Rekordmanem se dnes oficiálně stal João Pedro, brazilský útočník dokončil svůj transfer z Watfordu.

Brighton zlomí klubový rekord ziskem útočníka Joãa Pedra

Útočník Watfordu João Pedro se definitivně stěhuje do Premier League. Brighton & Hove Albion již s předstihem oznámil dohodu na jeho odkoupení za údajný klubový rekord, přičemž pro 21letého brazilského šutéra má být připraven kontrakt do roku 2028.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele