Další články

Útočník Jo byl zvolen nejlepším fotbalistou roku v Brazílii

Útočník Jo byl zvolen nejlepším fotbalistou roku v Brazílii. Třicetiletý hráč pomohl Corinthians k sedmému mistrovskému titulu a stal se nejlepším střelcem brazilské ligy.

Jô Alves odchází z Manchesteru City do Internacionalu

Jô Alves je dalším brazilským fotbalistou, který se pokusí znovu nastartovat svou kariéru ve vlasti. 24letý útočník se nedokázal prosadit v Manchesteru City a v následujících měsících bude hrát za Internacional...

Jo odchází na další hostování, získal ho Galatasaray

Jo Alves opustil Everton, kde se dostal kvůli disciplíně do křížku s manažerem Moyesem. Manchester City poslal brazilského hráče obratem na další hostování. Jo si vyzkouší tureckou ligu, do konce sezóny bude oblékat dres istanbulského Galatasaraye.

Jo odjel bez dovolení do Brazílie, Everton ho suspendoval

Útočník Jo si na konci roku bez svolení klubu odskočil z Anglie domů do Brazílie a v Evertonu si za trest nějaký čas nezahraje. Jihoameričan, který v liverpoolském celku hostuje z Manchesteru City, přitom už od 12. prosince nenastupoval kvůli zranění kolena.

Citizens se vzdali Eto'a. Jo pokračuje v Evertonu

Manchester City se vzdal naděje na získání kanonýra Barcelony Samuela Eto'a, podle klubového prohlášení nyní není možné přestup uskutečnit. Citizens zároveň opustil jiný útočník. Brazilec Jo stráví příští sezónu na hostování v Evertonu.

Jo se vrátí do Manchesteru City, Everton na něho nebude mít peníze

Jo Alves v zimě odešel z Manchesteru City na hostování do Evertonu, po sezoně pak poputuje pěkně zpátky. Brazilskému útočníkovi se v Goodison Parku daří, manažer David Moyes ovšem ví, že na jeho vykoupení nebude mít dostatečné finanční prostředky...

Jo na hostování do Evertonu

Jo Alves si své působení v Manchesteru City jistě představoval zcela jinak. Velká letní posila anglického klubu se příliš neprosadila a po pouhých šesti měsících znovu změnila dres - brazilský útočník stráví zbytek sezony na hostování v konkurenčním Evertonu...

Jo: Letos ještě ne, ale ligu brzy vyhrajeme

Manchester City v létě hodně nakupoval a noví vlastnící chtějí klub dostat na absolutní špičku. Na sbíraní trofejí se těší i útočník Jo, jedna z letních posil. Podle brazilského útočníka ale Citizens letos ligový titul letos ještě nezískají.

Je éra Brazilců v CSKA u konce?

CSKA v minulých letech dominovalo ruskému fotbalu a skvěle si počínalo také v Evropě. Právě zlaté časy armádního klubu jsou spojovány s příchody Brazilců. Poslední dobou ale nastávají časy zlé. A ty možná budou ve znamení jejich rozprodeje.

Jô přestoupil do Manchesteru City

Manchester City ve středu potvrdil, že brazilský útočník Jô přestupuje z CSKA Moskva na britské ostrovy. Zprávu ve středu přinesly oficiální stránky klubu.

02.07.2008 Aktuality 36 komentářů
Zaujalo nás

Jô na odchodu z CSKA Moskva, Man City zaplatí 25 milionů eur

Ruská Premier Liga přijde o jednu ze svých nejzářivějších hvězd. Prezident CSKA Moskva Jevgenij Giner oznámil, že přestup Brazilce Jô do Manchesteru City je na spadnutí.

Jo jde do Manchesteru City, bude ho následovat Ronaldinho?

Manchester City, jemuž se teprve nedávno upsal Mark Hughes coby nástupce Svena-Görana Erikssona, je podle slov výkonného ředitele klubu Garyho Cooka velmi blízko získání brazilského talentu jménem Jo z CSKA Moskva, zároveň mají Citizens od Barcelony povoleno jednat s Ronaldinhem.

Jo do Manchesteru City?

Velká tahanice se zřejmě již brzy strhne o jednu hvězdu CSKA Moskva. Útočník Jo Alves je hodně žádaným artiklem, zájem o něho má především Manchester City a i jeho agent připouští, že se brzy "něco stane"...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele