Další články

Žolík Pimpara znovu udeřil a obral o body "své" Teplice

Kdyby se hledal nejefektivnější náhradník v Gambrinus lize, bude Jiří Pimpara žhavým adeptem na takovou poctu. Ač je kovaným stoperem, Liberci už jako střídající hráč dvakrát během krátké doby zařídil v úplném závěru cenné body. Po zářijové brance Příbrami včera rozhodl o remíze v Teplicích.

Pimparu těší, že gólem proti Příbrami odčinil pohárové vyřazení

Na hřišti pobyl necelou minutu, přesto dokázal minimální prostor na hřišti využít ke vstřelení své první branky v ligové kariéře a navíc při premiéře v libereckém dresu. Obránce Jiří Pimpara se stal nečekaným spasitelem severočeského týmu v utkání 10. kola proti Příbrami.

Pimpara na jaře Liberci kvůli zraněnému kolenu nepomůže

Obránce Jiří Pimpara přijde o celou jarní část sezony. Nová posila Liberce si totiž poranila zkřížený vaz v kolenu a čeká ji několikaměsíční pauza. Pimpara si podle webových stránek Slovanu koleno pochroumal na konci minulého týdne.

Pimpara hrál zápas tři měsíce po operaci srdce

Obránce Teplic Jiří Pimpara se nečekaně rychle zotavil po operaci srdce a dnes dopoledne poprvé nastoupil za divizní rezervu. Třiadvacetiletý obránce přitom trpěl nedomykavostí chlopně a na konci loňského roku ani nepočítal, že by ve fotbalové kariéře mohl pokračovat, lednová operace mu ale dala novou šanci.

Pimpara jde na operaci srdce

Talentovaný obránce Teplic Jiří Pimpara se ještě nevzdal naděje na pokračování v ligové kariéře. Dvaadvacetiletý hráč, kterého začala trápit nedomykavost srdeční chlopně, se rozhodl podstoupit operaci, která mu nabízí určitou šanci k návratu.

Pimpara má problémy se srdcem

Už ve dvaadvaceti letech se možná uzavře kariéra obránce Jiřího Pimpary. Kmenový hráč Teplic, který strávil podzim na hostování v druholigovém Ústí nad Labem, má vážné problémy se srdcem a zřejmě bude muset s vrcholovým fotbalem skončit.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele