Další články

Bohemians 1905 opouští pět hráčů včetně Mikuše a Gajiče

Bohemians 1905 opouští pět fotbalistů. V jarní části sezony nebudou v pražském klubu pokračovat slovenský útočník Matúš Mikuš, srbský obránce Zoran Gajič, finský záložník Tomáš Hradecký, ofenzivní hráč Jiří Jeslínek a zadák Antonín Křapka. "Klokani" o tom informovali na svém webu.

Bohemians 1905 posílil útočník Jeslínek

Útočník Jiří Jeslínek posílil Bohemians 1905. Osmadvacetiletý fotbalista přišel jako volný hráč z Rapidu Bukurešť a v Ďolíčku podepsal dvouletou smlouvu. Vršovický celek o tom dnes informoval na svých internetových stránkách.

Josl, Jeslínek a Kušnír budou hrát za druholigový Rapid Bukurešť

Čeští fotbalisté Tomáš Josl, Jiří Jeslínek a Ondřej Kušnír se dohodli na angažmá v druhé rumunské lize, kde se budou snažit Rapidu Bukurešť pomoci k návratu do nejvyšší soutěže. O jejich příchodu informoval klubový web.

Jeslínek jde do Kazachstánu, bude hrát za Tobol Kostanaj

Český záložník Jiří Jeslínek po konci smlouvy v Mladé Boleslavi odchází do Tobolu Kostanaj. S kazašským celkem, kde působí také obránce Štěpán Kučera, se bývalý reprezentant do jednadvaceti let dohodl na roční smlouvě. Klub o tom informoval na svém webu.

Jeslínek po návratu z Ukrajiny posílí Mladou Boleslav

Jiří Jeslínek se stal novou posilou Mladé Boleslavi. Univerzální ofenzivní hráč se do české nejvyšší soutěže vrací po dvou a půl letech strávených v ukrajinském prvoligovém celku Krivbas Krivoj Roh. ČTK to řekl tiskový mluvčí středočeského klubu Jiří Koros.

Ukrajinský klub láká Jeslínka, Sparta zatím souhlas nedala

Sparťanský fotbalista Jiří Jeslínek úspěšně absolvoval testy na tréninkovém kempu ukrajinského klubu Krivbas Krivoj Roh, ale na přestup na první zahraniční angažmá ještě musí čekat. Ukrajinci dali Spartě nabídku na přestup, ovšem český klub si vzal do konce týdne čas na rozmyšlenou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele