Další články

Vrátím se do Arsenalu, potvrdil Lehmann

Jens Lehmann se vrátí do Arsenalu. Bývalý německý reprezentant, který Gunners pomohl k zisku mistrovského titulu, se tentokráte připojí k trenérskému personálu...

Lehmann s Kahnem na paralympiádě?

Bývalí brankáři německé reprezentace Oliver Kahn s Jensem Lehmannem by mohli v roce 2016 startovat na paralympijských hrách v Riu de Janeiru v týmu zrakově postižených fotbalistů. Prohlásil to prezident Německého svazu handicapovaných sportovců Julius Beucher.

Schalke získalo Fuchse a zvažuje návrat Lehmanna

Schalke konečně vyřešilo palčivý problém na levém kraji obrany a z Mainzu přivedlo Christiana Fuchse. Rakouský reprezentant podepsal v Gelsenkirchenu čtyřletou smlouvu a možná bude v týmu působit s Jensem Lehmannem, o jehož angažování vedení klubu přemýšlí...

Lehmann musel do branky. Wenger ho chválil

Jens Lehmann dnes odpoledne oslavil návrat do vrcholového fotbalu, zkušený brankář Arsenalu musel do branky poté, co se při rozcvičce zranil Manuel Almunia. Manažer Gunners Arsene Wenger byl s výkonem 41letého Němce proti Blackpoolu spokojen, pro Lehmanna měl jen slova chvály.

Jensův svět: Lehmannovy nejlepší momenty

Arsenal se kvůli zranění brankářů obrátil na svého bývalého hráče. Arsène Wenger potvrdil, že Jens Lehmann podepíše na Emirates Stadium kontrakt do konce sezony. Je to vhodná příležitost pro připomenutí si jeho výstřelků.

Wenger podepíše Lehmanna do konce roku

Několikrát diskutované řešení brankářské otázky v Arsenalu je u konce. Manažer Arséne Wenger potvrdil, že jeho tým pro zbytek sezóny posílí Jens Lehmann.

Za Arsenal by mohl opět chytat Lehmann

Brankářskou krizi by mohl Arsenalu pomoci vyřešit jeho bývalý gólman Jens Lehmann. Jednačtyřicetiletý někdejší německý reprezentant je v londýnském klubu na šestitýdenní stáži v rámci trenérského studia.

Salcburk se pokusí přemluvit končícího brankáře Lehmanna

Vedení rakouského mistra Red Bull Salcburk se pokusí zlákat do svých služeb německého gólmana Jense Lehmanna, přestože ten oznámil, že po sezoně ukončí kariéru. Kouč Salcburku Huub Stevens, jenž Lehmanna vedl v minulosti v Schalke, by jej od léta rád viděl na pozici brankářské jedničky.

Lehmann potvrdil, že po sezoně ukončí kariéru

Německý brankář Jens Lehmann potvrdil svůj úmysl ukončit po této sezoně kariéru. Čtyřicetiletý gólman Stuttgartu dnes na tiskové konferenci prohlásil, že svůj poslední zápas odehraje 8. května, kdy jeho tým zakončí bundesligu na hřišti Hoffenheimu.

Lehmann ve Stuttgartu skončí. Další angažmá nevylučuje

Jens Lehmann potvrdil, že po sezóně odejde ze Stuttgartu. Čtyřicetiletému brankáři končí v VfB smlouva a nevylučuje, že nový kontrakt podepíše v jiném kubu. Za Stuttgart chytá Lehmann druhou sezónu poté, co přišel z Arsenalu.

O brankáře Drobného údajně usiluje Stuttgart

O služby fotbalového brankáře Jaroslava Drobného z Herthy BSC projevil podle německého deníku Bild zájem VfB Stuttgart. Český reprezentační gólman by mohl v patnáctém týmu bundesligové tabulky nahradit zkušeného Jense Lehmanna, který možná v příštích týdnech ukončí kariéru.

Lehmannovi hrozí obvinění z krádeže

Jens Lehmann čelí trestnímu oznámení. Na bývalého německého reprezentanta jej podal devětatřicetiletý právník kvůli jeho nedávné roztržce s fanouškem, kterému Lehmann sebral brýle. Někdejší opoře Arsenalu hrozí, že bude obviněna z krádeže a možná i loupeže.

Magnin: Lehmannova privilegia zbytku týmu vadí

Obránce Stuttgartu Ludovic Magnin, který včera dokončil přestupová jednání s Curychem, se slovně opřel do brankáře německého týmu Jense Lehmanna. Podle švýcarského zadáka má 40letý gólman díky svým privilegiím zakotveným ve smlouvě na chod kabiny neblahý vliv.

Lehmann znovu v centru dění, čekají ho pohovory s nadřízenými

Jens Lehmann je hodně kontroverzní postavou. Zkušený brankář dokáže podržet svůj tým, stejně jako ho svým chováním umí i potopit. Svou špatnou stránku ukázal včera - gólman VfB Stuttgart v závěru zápasu na hřišti Mainzu ztratil nervy a postaral se o to, že se domácí velmi snadno dostali k vyrovnání na 1:1...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele