Jean-François Gillet Články

Další články

Brankář Turína Gillet nesmí přes tři a půl roku chytat

Brankář Turína Jean Francois Gillet byl za korupci potrestán zákazem sportovní činnosti na tři roky a sedm měsíců. Čtyřiatřicetiletý belgický gólman bude pykat za prohřešek, kterého se dopustil ještě v dresu Bari. Dnes o tom informovala Italská fotbalová federace (FIGC).

Za zmanipulování zápasů Bari bylo v Itálii obviněno 27 lidí

Sedmadvacet lidí bylo obviněno ze spáchání sportovního podvodu v souvislosti se zmanipulováním čtyř zápasů Bari. K soudu mimo jiné půjdou kapitán Bari Francesco Caputo, bývalý kapitán týmu a brankář Turína Jean Francois Gillet a někdejší asistent Juventusu a hráč Bari Cristian Stellini.

Viviano: Existuje jen jedna pravda a tou je, že mě Inter koupil

V Itálii mezi sebou kluby často obchodují s hráči formou spoluvlastnictví a jedním z takových případů byl i brankář Emiliano Viviano. Práva na italského gólmana vlastnily Bologna a Inter, díky administrativní chybě to ale už neplatí a Viviano se stal výhradně hráčem milánského klubu...

Gillet: Cílem je i nadále záchrana, chceme získat čtyřicet bodů

Bari se před letošní sezonou vrátilo do Serie A a zatím si vede nad očekávání dobře. Italskému celku se daří a po devíti kolech figuruje na skvělé sedmé příčce, v Bari ale nepropadají nadšení a moc dobře vědí, že do konce sezony je ještě daleko. Brankář Jean Francois Gillet za hlavní cíl i nadále označuje zisk čtyřiceti bodů...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele