Další články

Ještě jedna posila pro Citizens, přichází Javi García

Javi García v březnu podepsal v Benfice novou smlouvu s platností do června 2018, kterou ovšem ani zdaleka nedodrží. Španělský záložník přestoupil do Manchesteru City, anglický mistr před chvílí vše oficiálně potvrdil na svých webových stránkách...

García není na prodej, opakuje vedení Benfiky

Javi García neustále přitahuje pozornost špičkových týmů, Benfica ale o svého klíčového hráče nechce přijít. Jedinou možností, jak získat pětadvacetiletého záložníka, je aktivovat jeho výkupní klauzuli.

García ukončil spekulace. Prodloužil smlouvu s Benfikou

Javi García ukončil pochyby o své budoucnosti, když prodloužil smlouvu s Benfikou až do léta 2018. Starý kontrakt pětadvacetiletého záložníka měl platit už jen dvě sezony a v Portugalsku se množily spekulace, že Benfica v létě o svou oporu přijde.

Real prý prodá šest hráčů, aby měl na Ronalda

Real Madrid má velký zájem o hvězdu Manchesteru United Cristiana Ronalda. Pokud se Portugalec rozhodne do Španělska přestoupit, zaplatí za něj Real veliké peníze. Podle španělských médií se chystá zahojit prodejem šesti hráčů.

22.06.2008 Aktuality 181 komentářů
Zaujalo nás

Real Madrid koupil zpět Javiho Garciu

Real Madrid má španělský titul prakticky jistý a jeho vedení se tak již věnuje posilování kádru pro příští sezonu. První posilou Bílého baletu je záložník Javi Garcia, který se vrací z Osasuny...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele