Další články

Záložník Vodháněl vstřelil gól při debutu za Admiru v rakouské lize

Český záložník Jan Vodháněl vstřelil branku při své premiéře za Admiru Mödling v rakouské lize a svému novému týmu pomohl k remíze 1:1 na hřišti Hartbergu v utkání 19. kola.

Záložník Vodháněl opustí Bohemians a od ledna posílí Admiru Mödling

Jan Vodháněl na konci roku skončí v Bohemians 1905, kde od února nenastupoval, a jako volný hráč zamíří do Admiry Mödling. Rakouský klub podle svého webu se čtyřiadvacetiletým záložníkem v lednu podepíše dlouhodobou smlouvu.

Vodháněl je podle Klusáčka na odchodu z Bohemians 1905

Záložník Jan Vodháněl je na odchodu z Bohemians 1905, přestože má s nimi smlouvu do konce roku. Uvedl to trenér Pražanů Luděk Klusáček. Podle sportovního ředitele "Klokanů" Miroslava Držmíška třiadvacetiletý hráč obdržel před Vánoci nabídku na nový dlouhodobý kontrakt, který ale nepodepsal.

Nebyl to nejhezčí gól, má ale velkou cenu, řekl Vodháněl

Jen necelá půlminuta od střídání stačila záložníkovi Janu Vodhánělovi na to, aby v úvodním kole jarní části první ligy vystřelil Bohemians 1905 nečekanou výhru 1:0 nad dosud suverénní Slavií. Gól mu předpověděl ředitel klubu Darek Jakubowicz. "Klokani" porazili vršovického rivala v nejvyšší soutěži poprvé od září 2014 a připravili mu první ligovou prohru po 26 zápasech.

Vodhánělovo sólo připomnělo Haškovi Maradonovu akci z Mexika

Útočník Jan Vodháněl premiérovými dvěma trefami v nejvyšší soutěži zařídil Bohemians v 8. kole vítězství 2:1 nad Libercem. Jeho první trefa uchvátila všechny diváky, když po parádním sólu přes pět hráčů otevřel skóre. Trenérovi "Klokanů" Martinu Haškovi připomněla jeho akce slavné sólo Argentince Diega Maradony z čtvrtfinále mistrovství světa 1986 v Mexiku proti Anglii.

Vodháněla zkoušel i Dortmund, teď chce prorazit v Bohemians

Novou tváří v týmu Bohemians Praha 1905 je Jan Vodháněl, talentovaný záložník, který má za sebou i zkušenost ze stáže v Borussii Dortmund. Nyní by rád naplno prorazil v české nejvyšší soutěži, kam dosud jen nakouknul v dresu Mladé Boleslavi. Věří, že by mu v tom mohl pomoci trenér Martin Hašek, který už v minulé sezoně v Bohemians ukázal, že s podobnými typy hráčů umí pracovat.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele