Další články

Brankář Šeda pokračuje v Mladé Boleslavi, podepsal smlouvu na další rok

Brankář Jan Šeda prodloužil v Mladé Boleslavi smlouvu o další rok. Středočeský celek informoval o dohodě na klubovém webu. Šestatřicetiletý gólman plnil v uplynulé sezoně roli jasné jedničky týmu, v lize odchytal 30 utkání.

Mladá Boleslav prodloužila smlouvu také s brankářem Šedou

Po devětatřicetiletém záložníkovi Marku Matějovském prodloužil s Mladou Boleslaví smlouvu i zkušený brankář Jan Šeda. Také pětatřicetiletý gólman podepsal nový kontrakt do konce června 2022. Středočeši o tom informovali v tiskové zprávě.

Brankář Šeda prodloužil s Mladou Boleslaví smlouvu do roku 2021

Brankář Jan Šeda prodloužil v Mladé Boleslavi smlouvu do června 2021. Čtyřiatřicetiletý gólman už za Středočechy odchytal přes stovku zápasů, o pokračování spolupráce se zkušenou oporou klub informoval na svém webu.

Gólman Šeda věří, že Komličenka jsou schopni v Boleslavi nahradit

Ani na chvíli se mezi tyčemi mladoboleslavské branky nemohl v utkání 8. kola na Slovácku nudit gólman Jan Šeda. Jeden gól dostal, jeden za jeho zády nebyl uznán, pak chytil penaltu a v nastavení se radoval z konečné remízy 1:1. Strážce svatyně také věří, že jeho tým je schopen nahradit kanonýra Nikolaje Komličenka, který na zápase nebyl a jedná o přestupu.

Brankář Šeda věří, že Mladá Boleslav má šanci přes FCSB postoupit

Brankář Mladé Boleslavi Jan Šeda se výraznou měrou podílel v prvním utkání 3. předkola Evropské ligy na hřišti FCSB na bezgólové remíze. Třiatřicetiletý gólman věří, že pokud Středočeši budou hrát v odvetě stejně jako úvodních 65 minut v Rumunsku, šance na postup existují.

Jsme hodně spokojení, řekl po bezbrankové remíze brankář Šeda

Brankář Mladé Boleslavi Jan Šeda neskrýval po prvním zápase 3. předkola Evropské ligy spokojenost. Středočeši v rumunském Giurgiu proti FCSB uhráli bezbrankovou remízu a podle třiatřicetiletého gólmana mají Středočeši v domácí odvetě za týden velkou naději na postup do závěrečného play off.

Gólman Šeda cítí, že rumunský soupeř není v ideálním rozpoložení

Soupeř Mladé Boleslavi v 3. předkole Evropské ligy FCSB je považován za papírového favorita, do čtvrtečního utkání v Rumunsku ale nejde v ideálním rozpoložení. Příliš se mu výsledkově nedaří, v lize se trápí a minulý týden skončil na jeho lavičce trenér Bogdan Andone. Podle třiatřicetiletého gólmana Jana Šedy je to pro Středočechy nejpříznivější možná situace.

V nadstavbě jsme zachránili sezonu, radoval se gólman Šeda

Brankář Jan Šeda se radoval, že Mladoboleslavští dnešním vítězstvím 1:0 v Ostravě v kvalifikačním utkání o Evropskou ligu zachránili po nepovedeném podzimu sezonu. Jeho tým vytěžil maximum z nového herního modelu nejvyšší soutěže. Nejprve jako sedmý celek po základní části vyhrál prostřední nadstavbovou skupinu o Evropu a pak si poradil i s pátým mužstvem skupiny o titul Baníkem.

Šedovi zápas v Jablonci připomněl jeho vrchol kariéry na Ajaxu

Brankář Jan Šeda byl hlavním strůjcem nečekaného vítězství Mladé Boleslavi na půdě Jablonce. Severočeši soupeře přestříleli 27:6, dvaatřicetiletý hostující gólman si připsal celkem devět zákroků a přiblížil se svému nejlepšímu výkonu v kariéře. Před pěti lety v dresu nizozemského Waalwijku vychytal bezbrankovou remízu na hřišti slavného Ajaxu.

Mladoboleslavský gólman Šeda bral porážku se Slavií na sebe

Zatímco předchozí zápasy Mladé Boleslavi a Slavie v sezoně přinesly v průměru 4,5 gólu, vzájemný duel 4. kola první ligy rozhodl jeden jediný souboj. Kapitán Slavie Milan Škoda při něm přeskočil domácího gólmana Jana Šedu a udržel Pražanům stoprocentní bilanci na startu ročníku.

Mladé Boleslavi budou delší dobu chybět Šeda a smolař Fabián

Mladoboleslavští se budou muset delší dobu obejít bez brankáře Jana Šedy a záložníka Tomáše Fabiána. Zatímco Šeda bude po operaci slepého střeva chybět zhruba měsíc, Fabián si vážně poranil koleno a čeká ho několikaměsíční pauza.

Šeda po deseti měsících chytal ligu a byl za hrdinu

Brankář Jan Šeda po deseti měsících dostal šanci v brance Mladé Boleslavi a hned se trenérovi Martinovi Svědíkovi odvděčil kvalitním výkonem. Při remíze 1:1 v Karviné v 17. ligovém kole byl nejlepším hráčem hostů, když svůj tým několikrát podržel.

Šeda si před klíčovým zákrokem říkal, že ze všeho nemůže být gól

Přestože v duelu 7. kola první ligy mezi fotbalisty Mladé Boleslavi a Teplic skórovali střelci sedmkrát a brankáři zrovna nepatřili k hlavním hvězdám, hrdinou domácích se nakonec stal gólman Jan Šeda. Ten v nastaveném čase zlikvidoval velkou šanci Jakuba Hory a zachránil svému týmu divokou výhru 4:3.

Brankář Šeda se Mladé Boleslavi upsal do léta 2017

Vedení Mladé Boleslavi si pojistilo služby brankáře Jana Šedy až do léta 2017. O prodloužení smlouvy s aktuální gólmanskou dvojkou dnes čtvrtý tým ligové tabulky informoval v tiskové zprávě.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele