Další články

Novák se střelecky probudil proti bývalému týmu

Jan Novák změnil v zimním přestupním termínu dres, košický vyměnil za žilinský. První gól v žlutozelených barvách vstřelil uplynulý víkend a byl hned i vítězný. Ke smůle svých bývalých spoluhráčů to bylo právě do sítě jeho nedávného zaměstnavatele.

Novák přestupuje do Žiliny

Ztracený syn se snad najde v Žilině. Ján Novák, někdejší úspěšný kanonýr mění dres, po tom košickém sáhl na žlutý ze Žiliny...

Ján Novák - z kanonýra pouhý odvar

Ján Novák. Někdejší hvězda košického fotbalu, které se předpovídala světlá budoucnost. Místo toho je dnes ovšem jenom stínem gólového zabijáka, který se pouze hledá...

Novák neodehrál ani minutu, jede zpátky na Slovensko

Slovenský fotbalista Ján Novák si své hostování z Košic ve francouzském FC Tours určitě představoval jinak. Kvůli zranění nakonec neodehrál ani minutu a včera odletěl zpět na Slovensko.

Van Nistelrooy do Birminghamu nepůjde. Co Novák?

Manažer Birminghamu Alex McLeish kategoricky odmítl, že by mohl v lednu přivést jednoho z dvojice elitních útočníků Ruud van Nistelrooy, Edin Džeko. Raději se prý zaměří na Slováka Jána Nováka, který ho upoutal.

Fulham shání posily ve slovenské reprezentaci

Anglický Fulham chce ještě před koncem přestupního období přivést dvě posily ze slovenské reprezentace. V Lokomotivu Moskva si manažer Roy Hodgson vyhlédl stopera Jána Ďuricu a do útoku by se mu líbil Ján Novák z Košic.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele