Další články

Jablonec o rok prodloužil smlouvu se zkušeným Krobem

Jan Krob bude nadále působit v Jablonci. Zkušený čtyřiatřicetiletý levý bek prodloužil se severočeským klubem končící smlouvu a podepsal nový kontrakt do 30. června příštího roku.

Krob dal branku svým teplickým kamarádům a z úcty ji neslavil

Jan Krob prožil v Teplicích podle svých slov nejlepší roky kariéry, ale za zvláštních okolností je musel nuceně opustit a předloni v létě zamířil do Jablonce. Dnes v jeho dresu potřetí nastoupil proti bývalému klubu a k vysoké výhře 5:0 na Stínadlech v úvodním duelu jarní části první ligy přispěl nejen vydařeným výkonem, ale také gólem. Z úcty k Teplicím branku neslavil.

Jablonec prodloužil smlouvy s Chramostou a Krobem

Jablonec prodloužil smlouvy s útočníkem Janem Chramostou a obráncem Janem Krobem. Devětadvacetiletý Chramosta podepsal nový kontrakt do 30. června 2022, o tři roky starší Krob do konce června 2021. Severočeský klub o tom informoval na svém webu.

Odložený Krob v Jablonci ožil a pomohl gólem k drtivé výhře

Před dvěma měsíci byl Jan Krob jako nepotřebný v Teplicích přeřazen do rezervního týmu. Svízelnou situaci se mu podařilo vyřešit poměrně nečekaným přestupem do Jablonce. Ve druhém ligovém utkání za nový tým se dočkal první branky, kterou pomohl k drtivé výhře 6:0 nad Slováckem a ve třetím kole nové sezony tak dokonale oslavil svůj 200. zápas v nejvyšší soutěži.

Krob míří z Teplic do Jablonce

Jan Krob míří z Teplic do Jablonce. Oba severočeské kluby jsou již podle hráčova agenta Pavla Zíky ze společnosti Global Sports dohodnuté na přestupové částce a dvaatřicetiletý levý bek podepíše se čtvrtým celkem uplynulé ligové sezony roční smlouvu s dvouletou opcí.

Teplice přeřadily obránce Kroba do B-týmu

Vedení Teplic v reakci na nevyrovnané výkony v této sezoně a nedávný rekordní domácí debakl 0:8 s Mladou Boleslaví přeřadilo do béčka obránce Jana Kroba. Severočeský klub předčasně z hostování pošle zpět do Slavie Jana Kuchtu a na odchodu jsou také Jan Hošek, Siim Luts, Daniel Soungole a David Bezdička.

Krob dostal od Teplic za kritiku rozhodčích pokutu

Vedení Teplic potrestalo obránce Jana Kroba za kritiku rozhodčích po sobotní ligové výhře 1:0 nad Karvinou pokutou. Severočeský klub na svých internetových stránkách částku neupřesnil, uvedl však, že peníze půjdou na charitativní účely. S Krobem dnes zahájila řízení disciplinární komise Ligové fotbalové asociace, případem se bude zabývat za týden.

Nejlepší nahrávač Krob má po faulu na kamaráda po sezoně

Ačkoli je Jan Krob obránce, tak s dvanácti asistencemi vládne nahrávačům v první lize. Teplický bek však už další gólovou přihrávku do konce sezony nepřidá. Při domácí výhře 1:0 nad Bohemians Praha 1905 totiž dostal svou osmou žlutou kartu v sezoně a poslední dvě kola bude sledovat jen z tribuny.

Tyhle signály jsou už ohrané, řekl Krob ke kurióznímu brejku

Netradiční rozehrávky standardních situací většinou mají zaskočit bránící hráče, v ligovém duelu s Teplicemi však fotbalisté Plzně zaskočili sami sebe. Jan Kopic ťukl při rohu do míče, čímž ho uvedl do hry, ať už chtěně, či nechtěně. Teplický bek Jan Krob se však nenechal překvapit, míč rychle sebral a utíkal do brejku.

Krob se s Teplicemi vrací na Spartu, jako odplatu zápas nevidí

Ve Spartě byl od svých dvanácti let, do A-týmu se však dlouhodobě neprosadil a v lednu po vypršení smlouvy definitivně odešel. Obránce Jan Krob se nyní vrací na Letnou jako hráč Teplic. Rád by se Severočechy zvítězil, ale sobotní ligový šlágr nevnímá jako osobní odplatu vůči mateřskému klubu.

Sparta letí do Hongkongu bez Kisela, Voříška, Doška, Hada a Kroba

Trenér fotbalové Sparty Praha Jozef Chovanec nezařadil do dvacetičlenné nominace na turnaj do Hongkongu bývalé opory Karola Kisela, Petra Voříška či Libora Doška. Naopak se do výběru dostali všichni noví hráči, letí i mladíček Václav Kadlec. Překvapením je neúčast Jana Kroba.

Kroba testuje německý Freiburg

Sparťanského mladíka Jana Kroba testuje SC Freiburg, který bojuje o návrat do německé bundesligy. Jednadvacetiletý hráč dostal od vedení pražského klubu svolení k týdenní zkoušce, po níž by se měl vrátit do přípravy českého vicemistra.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele