Další články

Teplice zahájily přípravu i s dvojicí posil Hošek, Luts

Teplice dnes zahájily přípravu na novou sezonu. Na stadionu na Stínadlech se trenérovi Danielu Šmejkalovi, který i přes nepovedené jaro dostal důvěru vedení, hlásily obě dosavadní posily obránce Jan Hošek a záložník Siim Luts, na hostování ze Slavie bude pokračovat Daniel Trubač. Chyběl naopak útočník Nermin Haljeta, kterému skončila smlouva.

Stoper Hošek se po dvou letech vrací do Teplic

Druhou letní posilou Teplic se stal Jan Hošek. Zkušený stoper se vrací do známého prostředí po dvou letech v Karviné, kterou v uplynulé sezoně pomohl zachránit v první lize.

Obránci Klein s Hoškem prodloužili s Teplicemi

Tepličtí obránci Martin Klein s Janem Hoškem prodloužili stávající smlouvy. Severočeský klub to oznámil na svém webu, konkrétní délku jejich nových kontraktů ale nezveřejnil.

Slavia testuje bývalého záložníka Arsenalu a nigerijského beka

Slavia zkouší tři hráče, kteří by ji mohli posílit. Do přípravy pražského týmu se dnes zapojili anglický záložník Alban Bunjaku, který je odchovancem Arsenalu, nigerijský obránce Sergio Uyi a pravý bek Martin Sus z Vlašimi.

Slavia zkouší obránce Hoška z Teplic

Slavia testuje stopera Jana Hoška z Teplic, které před týdnem uštědřily červenobílým v lize rekordní debakl 0:7. Čtyřiadvacetiletý obránce dnes začal s týmem kouče Michala Petrouše podle klubového webu trénovat.

Obranu Teplic posílil Hošek ze Slavie

Fotbalisty Teplic posílil jednadvacetiletý obránce Jan Hošek z pražské Slavie. Na severu Čech podepsal tříletou smlouvu. Na svých internetových stránkách to uvedly oba kluby.

Hošek cítí šanci na místo v sestavě Slavie a věří, že ji využije

Dvacetiletý obránce Jan Hošek je jedním z fotbalistů, kteří by mohli v kádru mistrovské Slavie zacelit mezeru po odchodu kapitána Marka Suchého. Ten odešel po podzimní části sezony do Spartaku Moskva a Slavia v něm ztratila stabilní oporu. Hošek nyní cítí šanci na místo v sestavě a věří, že ji využije.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele