Další články

Baník vyměnil s Hradcem záložníka Hableho za Štěpána

Mužstvo Ostravy posílí v jarních záchranářských bojích ofenzivní krajní záložník Vojtěch Štěpán. Osmadvacetiletý hráč, který na podzim působil ve Slavii, do Baníku putuje na hostování z druholigového Hradce Králové výměnou za defenzivního středopolaře Jana Hableho.

Baník posílí po Barošovi také Stožický, Soukup a Hable

Po útočníkovi Milanu Barošovi posílí fotbalisty Ostravy v posledním týdnu před začátkem jarní sezony ještě Vlastimil Stožický, Petr Soukup a Jan Hable, kteří s týmem absolvovali podstatnou část zimní přípravy. Baník jejich příchody dolaďuje i po administrativní stránce.

Baník chce alespoň jednoho hráče z tria Stožický, Hable, Soukup

Minimálně jeden hráč z tria Vlastimil Stožický, Petr Soukup, Jan Hable by se v zimním přestupním termínu měl stát posilou Baníku Ostrava. Klub ve středu přivedl do mužstva obránce Jaroslava Starého, ale kádr by chtěl doplnit i na dalších místech. Je však výrazně limitován financemi.

Hable je na testech v Baníku Ostrava

Jan Hable je na testech v Ostravě. Čtyřiadvacetiletý defenzivní záložník, který od roku 2010 působil v ligovém řeckém týmu AO Kerkyra, by se tak na Bazaly mohl vrátit po tříleté přestávce.

Hable se Ascoli upsal na čtyři a půl roku

Odchod Jana Hableho z Fiorentiny do druholigového italského klubu Ascoli Calcio byl uzavřen. Jednadvacetiletý defenzivní záložník nakonec do dvanáctého celku Serie B zamířil na přestup a podle svého manažera v klubu podepsal smlouvu na čtyři a půl roku.

Hable míří v Itálii do druholigového Ascoli

Jan Hable putuje v Itálii z Fiorentiny na hostování do druholigového Ascoli. Dohoda obou klubů definitivně vstoupí v platnost poté, co jednadvacetiletý defenzivní záložník projde ve dvanáctém celku Serie B zdravotními testy.

Hable odchodu do Itálie nelituje, doma chce ožít a dodělat školu

Velký talent Jan Hable se vrací na české trávníky. Defenzivní záložník, za kterého předloni Fiorentina neváhala vyplatit 50 milionů korun Hradci Králové, chce slibnou kariéru restartovat ročním hostováním v Baníku Ostrava. "Jsem rád, že se vracím a můžu se ukázat doma," řekl dnes Hable novinářům.

Hable podepsal v Ostravě roční hostování

Jan Hable definitivně odchází z italské Fiorentiny do Ostravy. Dvacetiletý defenzivní záložník dnes s vedením klubu podepsal smlouvu o ročním hostování s opcí.

Do Ostravy míří z Fiorentiny talentovaný Hable

První zimní posilou fotbalistů Ostravy se zřejmě stane talentovaný střední záložník Jan Hable, který působí v italské Fiorentině. Dvacetiletý hráč má podle italských médií namířeno do Baníku na roční hostování s opcí. ČTK to potvrdil manažer Pavel Zíka ze společnosti Sport Invest.

Hable touží přenést sny o úspěchu devatenáctky i na hřiště

V noci se mu v hlavě honí sny o tom, jak se spoluhráči oslavuje spousty branek a obrany soupeřů společně ničí povedenými akcemi. Ani ve spánku mladý fotbalový reprezentant Jan Hable nepřestává myslet na blížící se mistrovství Evropy hráčů do 19 let, tak moc mu na úspěchu českého týmu na domácí půdě záleží.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele