Další články

Nečasovi stačila minuta a půl, aby rozhodl o výhře v Teplicích

Na hřiště přišel Jakub Nečas pět minut před koncem a už v 87. minutě se ocitl v epicentru výbuchů radosti fotbalistů Bohemians Praha, kteří díky jeho hlavičce vstřelili rozhodující gól při vítězství 2:1 v Teplicích v utkání 28. kola první ligy. Na klíčový úder mu stačilo pobýt na hřišti něco přes minutu a půl. Pro vršovický klub to může klíčový okamžik ve hře o záchranu.

Nečas z Bohemians má zlomeninu v obličeji a musí na operaci

Jakub Nečas z Bohemians Praha 1905 utrpěl v nedělním utkání s Opavou zlomeninu jařmové kosti a musí na operaci. Svému týmu bude chybět přibližně měsíc.

Nechtěný Nečas se Boleslavi pomstil a zařídil výhru Bohemians

Před rokem dostal Jakub Nečas šanci v kádru Mladé Boleslavi, ale po půl roce ho Středočeši poslali zpět do Sparty. Nyní se vrátil jako hráč Bohemians Praha 1905 a gólem zařídil, že Mladá Boleslav s Klokany prohrála 1:2. O to větší radost měl ze své druhé ligové trefy v kariéře.

Nečas bude místo Mladé Boleslavi hostovat ze Sparty v Bohemians

Reprezentant do 21 let Jakub Nečas bude hostovat ze Sparty do konce sezony v Bohemians Praha 1905. Sezonu sice začal na hostování v Mladé Boleslavi, kde se však do sestavy neprobojoval, a tak zamířil za větším herním vytížením do Ďolíčku, kde obnoví spolupráci s trenérem Martinem Haškem.

Nečas dal první ligový gól, radost mu pokazila remíza s Teplicemi

Záložník Jakub Nečas sice proti Teplicím proměnil první start v základní sestavě Mladé Boleslavi v první ligový gól, extra velkou radost z něj však neměl. Dvaadvacetiletého hráče mrzelo, že středočeský celek vedení neudržel a nakonec remizoval 1:1.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele