Guerrero možná odejde z Hamburku

Ivica Olić by nemusel být jediným útočníkem, který v létě opustí řady Hamburgeru SV. Už dlouho odchodem hrozí Paolo Guerrero, který s vedením nemůže najít společnou řeč ohledně prodloužení smlouvy. Ta peruánskému reprezentantovi končí za rok...

Olič v létě opustí Hamburk. Dohodl se s Bayernem

Ivica Olič podle očekávání opustí v létě Hamburk. Chorvatskému útočníkovi skončí v AOL Aréně smlouva a už se v předstihu dohodl jinde na nové. Olič zamíří do Bayernu Mnichov, kde je pro něj nachystán tříletý kontrakt.

Chorvatská reprezentace - útočníci

Závěrem našeho seriálu o chorvatské reprezentaci si podrobně přiblížíme její útok. Nejsou zde tak velká jména jako například v záloze, ale na druhou stranu třeba Ivica Olič hraje aktuálně v životní formě a touží po něm kluby z celé Evropy. Nedávno byl vyhlášen po právu chorvatským fotbalistou roku. Také nastupující mladé pušky o sobě dávají pořádně vědět.

01.01.2009 Životopisy 178 komentářů
Zaujalo nás

Olič jasno ještě nemá

Ivica Olič je na odchodu z Hamburku a je otázkou, jakého dalšího zaměstnavatele si zvolí. Chorvatský útočník v současné době jedná s Bayernem Mnichov, což potvrdil i jeho agent Gordon Stipič. Ten ale zároveň popřel informace médií, podle nichž je celý transfer na dobré cestě...

Bayern má zájem o Oliče. V létě by mohl nahradit Podolského

Bayern Mnichov na zimu posilování nechystá, ale v létě může být v kabině hodně rušno. Na odchodu je Lukas Podolski, jehož by mohl nahradit Ivica Olič. Chorvatskému útočníkovi končí v Hamburku smlouva a toho Bayern hodlá využít.

Kicker: Olič míří do Juventusu. Agent to odmítá

Ivica Olič je blízko přestupu z Hamburku do Juventusu, jehož dres by měl obléci v létě příštího roku. Nejlepší letošní střelec týmu je s turínským klubem údajně dohodnutý na čtyřleté lukrativní smlouvě, hráčův agent ale informace magazínu Kicker popřel.

Olič chce odejít z Hamburku, má prý lepší nabídky

Fotbalisté Hamburku možná přijdou o svou největší ofenzivní hvězdu. Chorvatský kanonýr Ivica Olič totiž vedení klubu oznámil, že má lepší nabídky ze slavnějších klubů a že jich hodlá v létě využit. Příští rok mu končí smlouva a byl by k mání bez odstupného

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele