Další články

Žofčák přestoupil ze Sparty do Slovanu Bratislava

Záložník Igor Žofčák se zřejmě každým dnem vrátí do slovenské ligy. Počátkem týdne se na jeho přestupu ze Sparty Praha do Slovanu Bratislava domluvily oba kluby, nyní se dotahují administrativní náležitosti. ČTK to sdělil sparťanský personální ředitel Jakub Otava.

Sparťané a slávisté před derby: Kvůli tomu fotbal hrajeme

Pondělní ligové derby mezi Spartou a Slavií bude pro řadu jeho aktérů opět splněním snu, kvůli kterému hrají fotbal. V zemi není prestižnější duel než souboj odvěkých rivalů a nejinak tomu bude i při 157. vzájemném zápase v nejvyšší soutěži.

Blažek, Hušek a Žofčák prodloužili smlouvy se Spartou

Vedení Sparty si pojistilo služby brankáře Jaromíra Blažka a záložníků Luboše Huška s Igorem Žofčákem, se kterými prodloužilo smlouvy. Blažek podepsal nový kontrakt do června roku 2011, Hušek s Žofčákem se dohodli na ještě o rok delší smlouvě. Všem třem ty staré měly vypršet po této sezoně.

Sparťan Žofčák: Kéž bych takové branky dával co nejčastěji

Na jedné straně zklamání z celého podzimu, na druhé radost z výsledku i současné formy. Naprosto rozdílné pocity měli fotbalisté Bohemians 1905 a Sparty Praha po dnešním derby, v němž na Strahově zvítězili hosté. Hlavním strůjcem sparťanské výhry byl Igor Žofčák, který si opakovaně řekl o slovenský reprezentační dres.

Žofčák si pojede léčit třísla do Mnichova

Sparta Praha se bude muset obejít v nejbližších několika týdnech bez záložníka Igora Žofčáka. Slovenský fotbalista se ve středu 14. října podrobí na mnichovské klinice chirurgickému zákroku na zraněném třísle. ČTK to řekl mluvčí klubu Ondřej Kasík.

Nakonec i ta remíza je pro nás zlatá, přiznal Hubník

Spartě svým gólem deset minut před poločasem vdechl naději, že na půdě Slavie může pomýšlet na vítězství. Letenský obránce Roman Hubník zažil své první derby, ale nakonec nepohrdl ani konečnou remízou 1:1, i když fotbalisté Sparty přišli o cenný triumf až osm minut před koncem utkání.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele