Další články

Ragued může proti Lille využít znalosti francouzského fotbalu

Slávistický záložník Hocine Ragued bude moci ve čtvrtečním zápase Evropské ligy proti Lille využít své zkušenosti s francouzským fotbalem. Tuniský reprezentant a pařížský rodák sice před svým letním příchodem do Prahy působil tři roky v belgickém Monsu, ale předtím hrál čtyři roky ve Francii.

Slavii bude v odvetě LM možná chybět Ragued

Slavie Praha se v odvetném utkání 3. předkola Ligy mistrů proti Šeriffu Tiraspol možná bude muset obejít bez tuniského reprezentanta Hocine Ragueda. Zápas se hraje ve středu v Edenu, první duel v Moldavsku skončil před týdnem bezbrankovou remízou.

Jarolím: Ragued má větší potenciál než Tavares

Kouč fotbalistů Slavie Praha Karel Jarolím má již celkem jasno o základní sestavě pro začátek podzimní sezony. Dnes mu do mozaiky zapadly další dvě posily - mistrovský tým posílili tuniský reprezentant Hocine Ragued a Slovák Matej Krajčík, jenž se po půl roce vrátil z italské Regginy. V letní přestávce přišlo do Edenu už osm nových tváří.

Ragued a Krajčík definitivně posílili Slavii

Slovák Matej Krajčík a tuniský reprezentant Hocine Ragued se definitivně stali posilami Slavie Praha. Defenzivní záložník Ragued podepsal se Slavií smlouvu na čtyři roky, Krajčík na rok s následnou roční opcí. Oba přišli jako volní hráči, Ragued z belgického Monsu, Krajčík z italské Regginy.

Slavii má posílit tuniský záložník Ragued, vrací se Krajčík

Aktualizováno: Výraznou posilou fotbalistů Slavie Praha se má stát tuniský reprezentant Hocine Ragued. 26letý defenzivní záložník s týmem českého mistra již přes týden trénuje a v pátek by měl v Edenu podepsat čtyřletý kontrakt. Na tiskové konference se představí také staronová posila Matej Krajčík, který se vrací do Slavie po půlročním působení v italské Reggině.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele