Další články

Exligoví cizinci: Jak dopadli van Kessel, Paixao nebo Rybalka?

V historii samostatné české ligy na našich trávnících pobíhala spousta cizinců - jejich počet již přesáhl hranici šesti set. Suverénně nejvíce fotbalistů k nám zamířilo ze Slovenska následovaných Brazilci. I osmnáct let po konci jugoslávské války spolu stále bojují Chorvati, Srbové a Bosňané, tentokráte však jen o pomyslnou bronzovou medaili v tomto ohledu.

Záložník Shala přestoupil ze Sparty do dánského Lyngby

Kosovský ofenzivní hráč Herolind Shala definitivně ukončil své angažmá ve Spartě, v níž se nedokázal prosadit do prvního týmu, a přestoupil do dánského Lyngby. Informoval o tom pražský klub na svém webu. Pětadvacetiletý záložník strávil uplynulou sezonu na hostování v turecké Kasimpase, nyní se připravoval se sparťanskou juniorkou.

Shala odchází ze Sparty hostovat do Kasimpasy

Albánský fotbalista Herolind Shala odchází z pražské Sparty na roční hostování s opcí do tureckého klubu Kasimpasa. Stane se tak spoluhráčem českého reprezentanta Davida Pavelky, se kterým si už zahrál v Liberci. Sparta to potvrdila na svém webu.

Albánec Shala se ve Francii nepředstaví, chybí i nadějný Rašica

Žádných větších překvapení se při provádění závěrečného řezu nominací na Euro 2016 nedopustil italský trenér Albánie Gianni De Biasi. Ten zřejmě neudělal radost Spartě, jejíž kmenový hráč Herolind Shala se ve Francii skautům neukáže. Šanci zároveň nedostane ani velký 19letý talent Vitesse, Milot Rašica...

Liberecký Shala věří, že by mu góly mohly pomoci na Euro

Albánský fotbalista Herolind Shala prožil svůj nejlepší zápas v české lize. Čtyřiadvacetiletý záložník s norskými kořeny dal v nejvyšší soutěži poprvé v jednom utkání dva góly a zařídil Liberci výhru 2:0 nad Jihlavou. Věří, že by mu včerejší trefy mohly pomoci k nominaci na letní evropský šampionát.

Liberecký Shala si z duelu EL odnesl zlomený nos a je po operaci

Herolind Shala si ze čtvrtečního duelu Evropské ligy s Groningenem odnesl zlomeninu nosu, kterou mu způsobil faulem protihráč. Albánský záložník absolvoval operaci a jeho start v nedělním ligovém duelu v Jihlavě je nejistý.

Albánec Shala bude na podzim ze Sparty hostovat v Liberci

Albánský fotbalista Herolind Shala bude v podzimní části sezony hostovat z pražské Sparty v Liberci. Reprezentační záložník se od lednového příchodu na Letnou i kvůli zranění neprosadil.

Sparta získala albánského reprezentačního záložníka Shalu

Pražská Sparta získala albánského reprezentanta Herolinda Shalu, který přestoupil jako volný hráč z norského Odds BK. Dvaadvacetiletý záložník podepsal s úřadujícím mistrem smlouvu na tři a půl roku a pokusí se nahradit Josefa Hušbauera, který odešel do italského Cagliari.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele