Další články

Valencia podepsala Seydoua Keitu, na odchodu jsou tři hráči

Seydou Keita se po roce a půl vrací do španělské ligy, malijský reprezentační záložník nedávno ukončil smlouvu v čínském celku Dalian Aerbin a dnes se do konce sezóny upsal Valencii. Klub z východu Španělska také potvrdil, že Mestallu opouštějí Dorlan Pabón, Hélder Postiga a Andrés Guardado...

Valencia dotáhla příchod portugalského útočníka Postigy

Hélder Postiga dal po dvou letech sbohem Zaragoze a přestoupil do Valencie, která dnes vše potvrdila na svých internetových stránkách. Portugalský útočník prošel zdravotní prohlídkou a následně podepsal dvouletý kontrakt...

Do Zaragozy přichází portugalský útočník Postiga

Španělský prvoligový celek Real Zaragoza podepsal tříletou smlouvu s portugalským reprezentačním útočníkem Hélderem Postigou. Sporting Lisabon za zkušeného hráče dostane milion eur (24 milionů korun), tato částka se však podle klubu může za určitých podmínek zdvojnásobit.

Selhal jsem, smutnil po vyřazení Scolari

Portugalci v základní skupině Eura předváděli velmi dobrý fotbal, lepší než Němci, jenže v klíčovém čtvrtfinálovém utkání bylo lepší Německo. Kouč poražených Luis Felipe Scolari litoval, že neplnil cíl – dovést Portugalsko do semifinále.

Postiga stihnul před Eurem přestoupit do Sportingu

Portugalský reprezentant Hélder Postiga opustil ještě před evropským šampionátem FC Porto a podepsal tříletou smlouvu s konkurenčním Sportingem Lisabon. Vicemistr Evropy z roku 2004 a semifinalista mistrovství světa působil v Portu s přestávkami od mládežnického věku. Jeho nový klub za něj zaplatil 2,5 milionu eur.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele