Další články

Děkuji Hamburku, řekl po odchodu Westermann

Heiko Westermann pomohl Hamburku k udržení mezi německou elitou, nyní však po konci smlouvy z přístavního klubu odchází. Působení u Rothosen si ale nemůže vynachválit...

Hamburk se v létě rozloučí s Van der Vaartem a Jansenem

Hamburgeru SV se v posledních sezonách nedaří podle představ a podruhé v řadě mu hrozí sestup z 1. Bundesligy. Ať už letošní ligový ročník dopadne jakkoli, je jasné, že kádr opustí dvě dlouholeté opory - nové smlouvy nedostanou Rafael van der Vaart a Marcell Jansen...

Westermann přestupuje z Schalke do Hamburku

Německý reprezentant Heiko Westermann míří ze Schalke, kde dělal kapitána, do Hamburku. Podle agentury SID zaplatí severoněmecký klub za šestadvacetiletého obránce 7,5 milionu eur. Přestup ještě není zpečetěn podpisem, což se nicméně považuje za formalitu.

Němci přišli o dalšího hráče, na MS si nezahraje Westermann

Německou reprezentaci zasáhlo před mistrovstvím světa další zranění. Obránce Heiko Westermann si v sobotním přípravném utkání s Maďarskem (3:0) zlomil levou nohu a o šampionát v Jihoafrické republice přijde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele