Další články

Toleski dal gól bývalému klubu a věří, že zůstane v Boleslavi

Mladoboleslavský fotbalista Goce Toleski prožil povedenou podzimní derniéru. V závěrečném kole před zimní pauzou nastoupil poprvé v základní sestavě středočeského klubu a hned přispěl vítěznou brankou k triumfu 3:1 nad Slavií, kde ještě předloni působil. Ze svého výkonu měl makedonský útočník radost a věřil, že by mu mohl pomoci k tomu, aby v Boleslavi zůstal i na jaře.

Na odchodu ze Slavie jsou Besta, Dříždal, Šiklič i Toleski

Kádr Slavie projde v letní pauze výraznou proměnou. Ligový mistr dnes odjel na kondiční soustředění do Krkonoš bez Aleše Besty, Františka Dřížďala, Amadoua Cissého, Rolanda Šikliče a Goceho Toleského, kteří dostali od vedení klubu souhlas k hledání nového angažmá.

Toleski na hostování do Olomouce

Goce Toleski odchází na půlroční hostování ze Slavie Praha do Sigmy Olomouc. Po příchodu trojice Aleš Besta, Pavel Fořt a Tomáš Pekhart měl kouč ligového mistra Karel Jarolím k dispozici šest útočníků a při zužování kádru padla volba na makedonského střelce.

Toleski se opřel do trenéra makedonské reprezentace

Goče Toleski se již hodně dlouho neobjevil v makedonské reprezentaci a jinak tomu zřejmě nebude ani v nadcházejících měsících. Útočník Slavie se opřel do trenéra Srečka Katance a pozvánku asi jen tak nedostane...

Nejlepší cizinec chce zopakovat úspěšnou sezonu

Makedonský útočník Goče Toleski dnes v Praze převzal ocenění pro nejlepšího cizince ligy a prohlásil, že v nové sezoně by klubové i individuální úspěchy rád zopakoval. Jednatřicetiletý hráč na sebe upozornil už na podzim v Mostu, kde stihl v 13 utkáních nastřílet osm branek. V zimní přestávce po něm pak sáhla Slavia, s níž vybojoval mistrovský titul.

Nejlepším cizincem Gambrinus ligy je slávista Toleski

Vítězem jubilejního desátého ročníku ankety o nejlepšího cizince první fotbalové ligy se stal makedonský útočník Goce Toleski, který v uplynulé sezoně hrál za Most a mistrovskou Slavii. Druhý skončil Chorvat Andrej Kerič ze Slovanu Liberec a třetí místo obsadil Francouz Mickaël Tavares ze Slavie.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele