Giovanni van Bronckhorst Články

Další články

Kapitán Nizozemců Van Bronckhorst sní o vítězném loučení

Nizozemští režiséři po mistrovství světa ve fotbale možná svedou velký boj o to, kdo zfilmuje životní příběh Giovanniho van Bronckhorsta. Kapitán "oranjes" svůj tým i díky báječné trefě v duelu s Uruguayí v úterý přivedl do finále turnaje a může být prvním Nizozemcem v historii, který pozvedne nad hlavu pohár pro světové šampiony.

Nizozemský veterán Van Bronckhorst dál živí sen o zlatém loučení

Zatímco na klubové úrovni slavil nizozemský obránce nebo záložník Giovanni van Bronckhorst již řadu úspěchů, v reprezentačním dresu zatím vždy zůstal před branami finále. Poslední šanci to změnit má kapitán fotbalistů "oranjes" na světovém šampionátu v Jihoafrické republice, který je jeho šestou velkou akcí.

Van Bronckhorst po mistrovství světa ukončí kariéru

Hned o dva zkušené hráče přišel Feyenoord. Nedávno se s aktivní kariérou rozloučil kanonýr Roy Makaay, jehož nejpozději za dva měsíce bude následovat i Giovanni van Bronckhorst. 35letý nizozemský obránce za sebou už má poslední klubový zápas, kopačky na hřebík definitivně pověsí po letošním světovém šampionátu...

Van Bronckhorst bude pokračovat v reprezentaci

Giovanni van Bronckhorst se ve vrcholovém fotbale pohybuje již pěknou řádku let a stále se nechystá do důchodu. Kapitán Feyenoordu Rotterdam navíc chce pokračovat i na mezinárodní scéně a je připraven pomoci Nizozemsku v kvalifikaci na mistrovství světa 2010...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele