Gaetano D'Agostino Články

Další články

D'Agostino stále sní o angažmá v Juventusu

Gaetano D'Agostino patří momentálně k největším hvězdám italského Udinese. Sedmadvacetiletý záložník se ale netají přáním tým opustit a jeho agent nyní znovu označil vysněnou destinaci - konkurenční Juventus.

Real má zájem o D'Agostina, ten by přestoupil rád

Vedení italského Udinese potvrdilo, že v současné době jedná s Realem Madrid o možném přestupu 27letého záložníka Gaetana D'Agostina. Dohoda mezi kluby by se mohla uzavřít v průběhu příštího týdne.

Juventus přeorientoval svou pozornost na Mela

Včera vyšlo najevo, že jednání mezi Juventusem a Udinese o přestupu Gaetana D'Agostina definitivně sehlala, turínský klub se tak nyní zaměřil na jiného středního záložníka. Představitelé Juventusu chtějí dnes oficiálně začít jednat s Fiorentinou o příchodu Felipe Mela...

Ferrara by tým rád ještě posílil

Kouč Juventusu Ciro Ferrara by rád v tomto přestupním termínu uvítal ještě další nové tváře. Trenér Staré dámy nemluvil příliš nadšeně o prohlášení klubu, že tvrdá práce přináší ovoce v podobě nových hráčů, kteří jsou schopni v příští sezóně hrát o prestižní trofeje v italské nebo evropské soutěži.

Udinese žádá za D'Agostina sedmnáct milionů

Přestup Gaetana D'Agostina z Udinese do Juventusu se stále může uskutečnit. Aby však Stará dáma sedmadvacetiletého záložníka získala, musí přichystat sedmnáct milionů eur. Udinese o nižší ceně nehodlá jednat.

D’Agostino stále nepochybuje o přestupu, nevylučuje zahraničí

Gaetano D’Agostino má v plánu opustit Udinese, na přestup do nějakého většího klubu si ale bude muset ještě počkat. Udinese se nedohodlo na podmínkách transferu s Juventusem, 27letý záložník ovšem i nadále věří slibu prezidenta Giampaola Pozza...

D'Agostino: Juve jsem miloval již od dětství

Juventus získal brazilského záložníka Diega, v nejbližších dnech by pak mohla do Turína přijít ještě jedna hodně drahá posila do středu pole. Podle italských médií je poměrně blízko přestup Gaetana D'Agostina z Udinese a sám hráč se této možnosti rozhodně nebrání...

Rubin Kazaň připravil peníze na posily z Itálie

Úřadující mistr ruské Premier Ligy Rubin Kazaň se netají plány zkvalitnit kádr před premiérovým startem v Lize mistrů. Klub z hlavního města Tatarstánu má v plánu vysázet 10 milionů eur za Gaetana D’Agostina. Láká i další fotbalisty.

Juventus zajímá dvojice z Udine

Juventus Turín se zajímá o dvojici fotbalistů Udinese. V hledáčku Staré dámy se ocitli švýcarský záložník Gökhan Inler a Ital Gaetano D’Agostino. Informaci přinesl deník Tuttosport.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele