Juventus zajímá dvojice z Udine

22.12.2008, 11:09
Aktuality
Juventus Turín se zajímá o dvojici fotbalistů Udinese. V hledáčku Staré dámy se ocitli švýcarský záložník Gökhan Inler a Ital Gaetano D’Agostino. Informaci přinesl deník Tuttosport.

Podle turínského listu se sportovní ředitel Juventusu Alessio Secco sešel v sobotu se svým protějškem z Udine Pietrem Leonardim. Předmětem schůzky byla hlavně dvojice záložníků Gökhan Inler a Gaetano D’Agostino, která by mohla v lednu změnit jeden černobílý dres za jiný, nepoměrně slavnější.

Švýcarský reprezentant Inler však zaujal také pozorovatele AC Milán nebo londýnského Arsenalu, takže kvůli jeho angažování bude muset případný zájemce nejspíš sáhnout hlouběji do kapsy. Odhaduje se, že by mohl přijít asi na 12 milionů liber.

D’Agostino, který vyrostl v akademii AS Řím, by měl být asi o polovinu levnější. Nicméně šestadvacetiletý záložník byl nedávno poprvé povolán do italské reprezentace, což v součtu se zájmem Interu Milán může i jeho cenu podstatně zvýšit.

Autor: Jiří Fišara / goal.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

BIANCONERI

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, večer jsem ho tady lanařil do Neapole, Secco si to přečetl, a teď dělá chytrýho . Ale jsem v klidu, stačí si tady dát do vyhledávače "Tuttosport", a hned víme, na čem jsme .

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, juve-bulvár, ale sranda sledovat ty spekualce kolem hráčů Udinese: Zapaty, Inelra atd....

Reagovat
Pinturicchio

"Sportovní ředitel Juventusu Alessio Secco vyloučil, že by do turínského klubu měly v zimě přijít nové tváře. "Není třeba. Po zranění se vrátí někteří hráči a vzhledem ke kvalitě na lavičce nebudeme muset nikoho kupovat," řekl Secco."

Sakra, tak už se dohodněte

Reagovat
blaugrana

to je na tom to najlpsie...dva rozporuplne nazory .....a vyber si, ktory je ten spravny

Reagovat
smazaný uživatel

čistě teoreticky by moh být ale D'Agostino pro Juventus výbornou posilou. dobře kombinuje tvůrce hry a defenzivního záložníka, což by udělalo ze záložní řady starý dámy daleko nebezpečnější nástroj..., než když se ve středu spoléhá "jen" na rozbíječe.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zase na druhou starnu Juve má tak kvalitní kádr, že nějaké posilování asi nebude třeba. Ve středu pole se bojí o místo Zanetti a pak je tam Poulsen.

Reagovat
smazaný uživatel

jn, teď prakticky posílit nepotřebujou..., jen jsem se tak zasnil . jinak jsem celkem zvědavej na Zanettiho postupnej návrat do sestavy..., z kterýho ale nejspíš nemá moc radost Marchisio.

Reagovat
jtbs

marchisio mu uz moze konkurovat. to v minulej sezone nemohol. Velmi sa zlepsil

Reagovat
smazaný uživatel

bulvár

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele