Další články

Někdejší velký talent Adu bude hrát fotbal ve Finsku

Bývalý velký talent Freddy Adu bude hrát za finský klub Kuoupion Palloseura. Z amerického hráče ghanského původu se po nadějném začátku kariéry stal fotbalový světoběžník a na sever Evropy se přesouvá ze Srbska.

Někdejší velký talent Adu bude hrát v Brazílii

Bývalý velký talent Freddy Adu znovu mění klub a bude v kariéře pokračovat v Jižní Americe. Ghanský rodák reprezentující USA odchází z týmu Philadelphia Union na hostování do konce kalendářního roku do brazilského klubu Bahía výměnou za bývalého záložníka Manchesteru United Klébersona.

Kléberson bude hrát v zámořské MLS za Philadelphii

Bývalý brazilský reprezentant Kléberson okusí v dresu Philadelphie zámořskou soutěž MLS. Třiatřicetiletý záložník se dohodl s vedením týmu Union na hostování do konce sezony z Bahíi.

Adu skončil v Evropě a vrací se do MLS

Někdejší velký talent amerického fotbalu Freddy Adu se po neúspěšných letech v Evropě vrací do zámořské soutěže MLS. Dvaadvacetiletý rodák z Ghany přestoupil zadarmo z Benfiky Lisabon do týmu Philadelphia Union.

Adu se v Benfice neprosadil, jde hostovat do Belenenses

Ještě před pár lety vzývaný fotbalový talent Freddyho Adua čeká místo cesty ke slávě zřejmě jen boj o záchranu v portugalském Belenenses. Dvacetiletý Američan se stále neprosadil do kádru Benfiky Lisabon a na začátku sezony se dohodl na ročním hostování v týmu ligového outsidera.

Adu doufá v angažmá ve Španělsku

Freddy Adu zůstává trochu dlužen pověsti jednoho z nejtalentovanějších fotbalistů současnosti. Americký reprezentant před rokem odešel z Benfiky na hostování do AS Monaco, nyní dres možná změní znovu. Zájem o jeho služby je a sám hráč by rád zamířil do Španělska...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele