František Ševinský Články

Další články

Boleslavi bude chybět Ševinský

S fotbalisty Mladé Boleslavi dnes na herní soustředění do Turecka kvůli zdravotním problémům neodcestovali lednový navrátilec z Plzně František Ševinský a útočník Jakub Mareš. Doma zůstali i další ofenzivní hráč Jan Chramosta a obránci Adrian Rolko s Michalem Smejkalem, zotavující se po operaci kolen.

Ševinský opouští Plzeň a vrací se do Mladé Boleslavi

Střední obránce František Ševinský po čtyřech letech končí ve Viktorii Plzeň a vrací se do Mladé Boleslavi, odkud v zimě 2009 na západ Čech přestoupil. Podepsal smlouvu do léta 2015 a ve středu se zapojí do přípravy.

Ševinský: Je to můj úděl, abych zaskočil, když je třeba

Plzeňský fotbalista František Ševinský jako jediný z kádru Viktorie má přímou zkušenost s Hapoelem Tel Aviv, na který narazí ve čtvrtečním duelu Evropské ligy. Když byl před šesti lety ještě v sestavě Mladé Boleslavi, narazil rovněž na tohoto izraelského soupeře, tehdy se však na hřiště nedostal.

Ševinský: Rozhodčí to trochu pokazil

Za "zákrok nezákrok" označil plzeňský stoper František Ševinský penaltový faul, kvůli kterému si Viktoria odvezla z úvodního duelu play off Evropské ligy s Lokerenem porážku 1:2. Mrzelo ho, že spoluhráče připravil o nadějnou remízu, ale zároveň věří, že Plzeň má dostatečnou kvalitu na to, aby doma Lokeren porazila.

Moje tyčka byla vrcholem zmaru, lituje Ševinský

V první minutě nastaveného času kousek před bránou hlavou trknul do míče, který skončil na tyčce, a tu sám vzápětí frustrovaně nakopl. Obránce fotbalistů Plzně František Ševinský si vyčítal, že vítěznou brankou nepomohl svému týmu v druhém kole nejvyšší soutěže k výhře v Jihlavě.

Na hbitém plzeňském Petrželovi se Brňané karetně odepsali

Hvězdou zápasu mezi domácí Zbrojovkou Brno a Viktorií Plzeň se stal sedmadvacetiletý středopolař Milan Petržela. Kromě toho, že vstřelil jedinou branku Plzně, tak vybojoval pro svůj tým v 17. minutě pokutový kop, když jej po průniku k soupeřově brance srazil brněnský Přerovský.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele