Další články

Panák: Galatasaray má výsadu velkých hráčů, dokážou vymyslet něco nečekaného

Podle stopera Sparty Filipa Panáka mají fotbalisté Galatasaraye výsadu velkých hráčů, kteří na rozdíl od většiny ostatních dokážou vymyslet něco nečekaného. Ocenil i gólmana Fernanda Musleru a jeho práci nohama.

Panák: Mám to v Karviné hrozně rád, doufám, že se tu bude dál hrát první liga

Sparťan Filip Panák si užil návrat do Karviné, v jejímž dresu prožil prvoligové začátky. Na úvodní utkání jarní části nejvyšší soutěže za ním dorazila i rodina. Osmadvacetiletý obránce doufá, že se Slezané udrží v první lize.

Na hřišti chci dělat speciální věci, říká Filip Panák

Filip Panák (28) si po přestupu do Sparty prošel sportovním neštěstím. Kvůli zdravotním problémům vynechal tři roky kariéry a bylo otázkou, zda se do fotbalového kolotoče vůbec vrátí. Díky obrovské osobní vůli a trpělivosti klubu z Letné ale vše překonal a aktuálně patří mezi klíčové muže kádru trenéra Briana Priskeho. Jak ho ovlivnila dlouhá pauza jako hráče i jako člověka? Jak se psychicky vyrovnává s chybami? A jak přemýšlí nad národním týmem a případným zahraničním angažmá? To vše jsme v podcastu Livesport Daily probrali právě s Filipem Panákem.

Sparta prodloužila smlouvu se stoperem Panákem

Sparta si pojistila novou smlouvou obránce Filipa Panáka. Úřadující ligoví šampioni o tom informovali na klubovém webu, délku kontraktu neuvedli.

Venkovní bilance v pohárech nás nijak neděsí, řekl sparťanský obránce Panák

Podle stopera Filipa Panáka fotbalisty Sparty dlouhodobě neúspěšná venkovní bilance v evropských pohárech neděsí. V rozhovoru s novináři před odletem na Kypr uvedl, že obhájci českého titulu jedou na hřiště Arisu Limassol s cílem zvítězit a postoupit do jarní vyřazovací fáze Evropské ligy.

Nebylo to důstojné derby, fotbal tam nebyl skoro vůbec, řekl sparťan Panák

Podle stopera Sparty Filipa Panáka nebylo ligové derby na Slavii důstojné a fotbalu v něm bylo minimum. Na tiskové konferenci přiznal, že ho vývoj šlágru devátého kola nejvyšší soutěže zklamal. Spokojený byl alespoň s bodem za remízu 1:1 a udržením prvního místa v tabulce o skóre právě před pražským rivalem.

Obrovské zklamání, slova jsou zbytečná, řekl Panák po další remíze Sparty

Další domácí ztrátu považuje stoper fotbalové Sparty Filip Panák za obrovské zklamání. Pražané remizovali v sedmém kole první ligy se Zlínem bez branek a na Letné nevyhráli třetí ze čtyř utkání v sezoně nejvyšší soutěže. Podle Panáka navíc Sparta nepředvádí ani takové výkony, jaké by měla.

Panák je po další operaci kolena, doba jeho návratu je zatím neznámá

Sparťanský stoper Filip Panák je po další operaci kolena. Doba jeho návratu na hřiště se podle klubového webu zatím nedá odhadnout. Šestadvacetiletý hráč je mimo hru od březnového ligového derby na hřišti Slavie.

Defenzivní univerzál Panák prodloužil smlouvu se Spartou

Filip Panák prodloužil smlouvu s pražskou Spartou. Šestadvacetiletý defenzivní univerzál podle klubového webu podepsal na Letné nový víceletý kontrakt. Předchozí smlouva by Panákovi vypršela příští rok v létě.

Britská média po výhře Rangers nad Spartou řešila Van Bronckhorsta i Panáka

Britská média se po čtvrtečním vítězství glasgowských Rangers 2:0 nad pražskou Spartou v předposledním utkání skupiny Evropské ligy zabývala především úspěšným debutem domácího trenéra Giovanniho van Bronckhorsta a postupem do osmifinále. Řešila se také obrovská chyba hostujícího obránce Filipa Panáka.

Nováček Panák chtěl hlavně hrát fotbal, v reprezentaci už moc nevěřil

Sparťanský obránce Filip Panák už přestával věřit, že se někdy dostane do české reprezentace. Šestadvacetiletý defenzivní univerzál se ještě před půlrokem zotavoval z vleklého zranění kolena a přál si hlavně to, aby vůbec mohl hrát. Nyní ho trenéři národního týmu dodatečně povolali na listopadová utkání s Kuvajtem a Estonskem.

Oslavenec Panák před půl rokem o Lyonu ani nesnil, nyní ho chce zase potrápit

Nejen jako dárek ke svým 26. narozeninám, ale i jako odměnu, kterou by si ještě před půl rokem nedokázal představit, vyhlíží sparťanský obránce Filip Panák čtvrteční zápas 4. kola Evropské ligy na hřišti Lyonu. Pražané se pokusí proti sedminásobnému francouzskému mistrovi zopakovat vyrovnaný výkon zpřed dvou týdnů.

Po poslední operaci už jsem se na to chtěl vykašlat, přiznal stoper Sparty Panák

Přestože Filip Panák posílil Spartu už v únoru 2019, debut v její základní sestavě v soutěžním utkání si připsal až v dnešním druhém kole první ligy v Liberci. Pětadvacetiletý stoper či záložník se totiž od příchodu k Pražanům podrobil dvojnásobné operaci kolena. Po druhé z nich dokonce přemýšlel o tom, že se kariéry vzdá, ale po konzultaci s doktory a rodinou se rozhodl pokračovat.

Sparťan Panák je po další operaci kolena

Sparťanský univerzál Filip Panák je po další operaci pravého kolena. Po loňském zákroku letos na začátku března nastoupil za letenský B-tým v ČFL a po uvolnění koronavirových omezení absolvoval přípravu s A-mužstvem, koleno mu však poté oteklo. Operaci podstoupil v úterý v Ústřední vojenské nemocnici v Praze.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele