Coentrão přestupuje do Realu Madrid

Real Madrid získal po Nurim Sahinovi druhou velkou letní posilu. Jeho dres bude od nadcházející sezóny oblékat Fábio Coentrão, který dnes v novém působišti absolvoval nezbytnou zdravotní prohlídku a podpis smlouvy. Benfica za levého obránce vyinkasuje třicet milionů eur...

Coentrão jednou nohou v Realu Madrid

Fabio Coentrão přestoupí za třicet milionů eur z lisabonské Benfiky do Realu Madrid, portugalský klub to oznámil v dnešním prohlášení. Oba týmy jsou na podmínkách přestupu dohodnuty, hráče nyní čeká zdravotní prohlídka a jednání o podmínkách smlouvy.

Zatím za Coentrãa nepřišla uspokojivá nabídka, zní z Lisabonu

Real Madrid v čele s trenérem José Mourinhem se již delší dobu netají zájmem o Fabia Coentrãa a média v obou zemích na Pyrenejském poloostrově považují jeho přestup za takřka hotový. Tyto zprávy ale dementuje Benfica, podle Ruie Costy stále nedorazila uspokojivá nabídka...

Mourinho vyhlíží Coentraa. Benzema a Higuain zůstanou

Trenér Realu Madrid José Mourinho v kádru svého týmu rád uvidí Fabia Coentraa z Benfiky, o jehož příchodu vedení Bíleho baletu jedná. Mourinho chce v Realu vybudovat velmi silný tým. Jeho součástí mají být i útočníci Karim Benzema a Gonzalo Higuain, kteří nejsou na prodej.

Coentrao jedině za odpovídající sumu, varuje Rui Costa

Benficu v zimě opustil David Luiz, i tak za lisabonský klub stále hraje spousta žádaných hráčů a jedním z nich je Fabio Coentrao. Portugalského reprezentanta sledují například Real Madrid nebo Bayern Mnichov, jejich zástupci ale budou muset v případě realizace přestupu sáhnout hodně hluboko do kapsy.

Benfice vděčím za mnohé a chci zůstat, říká Coentrão

Fábio Coentrão je v poslední době považován za jednoho z nejlepších levých beků na světě a tomu odpovídají i spekulace kolem tohoto hráče. O oporu lisabonské Benficy mají údajně zájem evropské velkokluby, sám portugalský reprezentant ale v nejbližší době nemá v plánu měnit působiště...

Benfika opory v zimě prodávat nebude, Coentrao a Luiz zůstanou

Fanoušci lisabonské Benfiky se nemusejí obávat toho, že by v zimě kádr jejich oblíbeného klubu mohl opustit jeden z dvojice Fabio Coentrao, David Luiz. O oba fotbalisty je zájem především v Anglii, vedení Benfiky ale nehodlá současný kádr oslabovat...

Coentrao ani Bastos nepřijdou. Pro Bayern jsou drazí

Bayern Mnichov hledá nového levého obránce a v nejbližší době žádného nezíská. Německý mistr sice měl zájem o Fabia Coentraa z Benfiky či lyonského Michela Bastose, Bavorům se ale zdají nadhodnocení. Bayern tak hledá dál.

Přestup Coentraa do Bayernu se komplikuje

Z chystaného přestupu portugalského fotbalisty Fabia Coentraa z Benfiky Lisabon do mnichovského Bayernu možná sejde. Benfica totiž za svoji vycházející hvězdu, která na sebe v dresu Portugalska strhla pozornost svými kvalitními výkony při světovém šampionátu v JAR, chce víc peněz, než Bayern nabízí.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele