Další články

Slovák Pačinda odchází z Plzně na hostování do Kielců

Slovenský ofenzivní záložník Erik Pačinda zamířil z Plzně na roční hostování do polského klubu Kielce. Viktoria o odchodu třicetiletého hráče informovala na svém webu.

Do plzeňského kádru na soustředění se nevešli Petržela či Pačinda

Do kádru Plzně pro soustředění v Rakousku se nedostali záložníci Milan Petržela s Erikem Pačindou a obránce Tomáš Hájek. Úřadující vicemistr řeší jejich další budoucnost, jasno by mělo být do konce týdne. Viktoria o tom informovala na svém webu.

Pačindovi radost z prvního gólu zkazila remíza a chyba v Příbrami

Plzeňský útočník Erik Pačinda se v zápase 29. ligového kola v Příbrami dočkal svého premiérového gólu v české nejvyšší soutěži. Slovenskému fotbalistovi však radost zkazila remíza 1:1 a chyba před vyrovnávací brankou domácích.

Plzeň získala Pačindu z Dunajské Stredy, hrát může až od ledna

Plzeň získala slovenského útočníka Erika Pačindu, který přichází jako volný hráč po ukončení kontraktu v Dunajské Stredě. Za Viktorii, s níž podle klubového webu podepsal tříletou smlouvu, bude moci devětadvacetiletý hráč nastoupit až v jarní části sezony. Do té doby bude s český mistrem pouze trénovat.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele