Další články

Zahavi se nechce vrátit do Nizozemska

Izraelský reprezentant Eran Zahavi se po druhém vykradení svého domu v Amsterodamu už nechce vrátit do Nizozemska, kde obléká dres Eindhovenu. Napsala to izraelská média, s vedoucím týmem tabulky má čtyřiatřicetiletý ofenzivní hráč smlouvu do konce sezony

Zahaviho rodinu přepadli zloději

Rodinu izraelského reprezentanta Erana Zahaviho z PSV Eindhoven přepadli doma dva ozbrojení lupiči. Mladíci vydávající se za doručovatele balíku ženu i tři malé děti spoutali a ohrožovali je pistolí. Zahavi dostal informaci o přepadení v autobuse v neděli cestou na ligový zápas do Tilburgu, do něhož nenastoupil.

Zahavi: Dnešek vnímám jako nový začátek

To nejlepší na konec, mohli si včera odpoledne říci fanoušci nizozemské ligy. Eredivisie měla na programu patnácté kolo a tečku za ním udělala dohrávka mezi amsterdamským Ajaxem a PSV Eindhoven, která přinesla remízu 2:2. Hosté v duelu nedokázali zhodnotit vynikající vstup do zápasu...

Zahavi po skandálu s kapitánskou páskou už nebude hrát za Izrael

Den po kvalifikační porážce 0:1 s Makedonií a skandálu s kapitánskou páskou ukončil izraelský fotbalista Eran Zahavi reprezentační kariéru. Třicetiletý ofenzivní hráč tak reagoval na své vyřazení z týmu.

Potyčky fanoušků ukončily včerejší derby v Tel Avivu

Zápas izraelské nejvyšší soutěže mezi Maccabi a Hapoelem Tel-Aviv musel být v pondělí předčasně ukončen poté, co na hřiště vběhl jeden z fanoušků a napadl hostujícího hráče. Na plochu chvíli nato vtrhli i další diváci a rozhodčí poslal fotbalisty do šaten.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele