Další články

Spartak Moskva dotáhl příchod záložníka Biljaletdinova

Dinijar Biljaletdinov svojí třetí sezónu v Evertonu s definitivní platností nedohraje. Ruský reprezentační záložník dnes dokončil svůj přestup z anglického celku do Spartaku Moskva, s nímž po úspěšně absolvované zdravotní prohlídce podepsal kontrakt do léta 2015...

Biljaletdinov přestoupí z Evertonu do Spartaku Moskva

Dinijar Biljaletdinov v nejbližších dnech ukončí své působení v Evertonu, liverpoolský klub je domluven se Spartakem Moskva na záložníkově přestupu. Biljaletdinov vydržel mimo Rusko dvě a půl sezony.

Everton získal na pět let Biljaletdinova

Everton posílil ruský reprezentant Dinijar Biljaletdinov. Čtyřiadvacetiletý záložník podle serveru BBC podepsal se soupeřem Olomouce ve 4. předkole Evropské ligy pětiletou smlouvu. Detaily kontraktu zveřejněny nebyly.

Nahradí Aršavina v Zenitu Biljaletdinov?

Podle bulvárního deníku LIFE.RU se Zenit Petrohrad pokusí opět získat kapitána Lokomotivu Dinijara Biljaletdinova. Vedení Zenitu, které se už tři roky snaží ulovit 23letého reprezentanta Ruska, je za něj připraveno vyložit nemalé finanční prostředky.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele