Další články

Díky Bohu za tuto příležitost, oddechl si Suazo

David Suazo kdysi řádil v dresu Cagliari a milánskou přetahovanou o jeho služby nakonec vyhrál Inter. Honduraský útočník ovšem u Nerazzurri neuspěl a povedená angažmá nezažil ani v průběhu několika hostování. Nyní se vrací zpět na Sardinii a za tuto možnost je velice vděčný...

Suazo v Interu skončí. Rád by do Benfiky

David Suazo letos za Inter ani jednou nenastoupil a je možné, že už se v dresu italského mistra neobjeví nikdy. Honduraský útočník nemá v plánu obnovit smlouvu, která mu vyprší v létě. Rád by zamířil do lisabonské Benfiky, kde už dříve působil.

Preziosi: Suazo jde k nám, Floccari do Lazia

V italské lize by se brzy měly uskutečnit dvě zajímavé změny dresu. Prezident Janova Enrico Preziosi ohlásil, že jeho klub získá na hostování z Interu Milán Davida Suaza. Janov naopak opustí taktéž na hostování Sergio Floccari, který míří do Lazia.

Suaza sledují v Anglii. O útočníkovi rozhodne Inter

David Suazo v letošní sezóně hostuje z Interu Milán v Benfice. Devětadvacetiletý útočník se nebrání delšímu pobytu v Portugalsku, o jeho budoucnosti ale rozhodne Inter. Suaza sleduje několik anglických týmů.

Suazo je v Benfice spokojen

David Suazo se v létě rozhodl nebojovat s velkou konkurencí v útoku Interu Milán a zvolil "jistotu" v podobě hostování v lisabonské Benfice. V portugalském klubu se mu líbí a zřejmě by se vůbec nezlobil, kdyby si působení v tomto týmu mohl ještě protáhnout...

Suazo bude tuto sezónu hrát za Benfiku

Benfika ulovila zvučnou posilu. Barvy slavného portugalského klubu bude hájit David Suazo, který přišel na roční hostování z Internu Milán. O honduraského útočníka měl zájem i AS Řím, ten ale upřednostnil Jeremy Meneze.

Inter již posilovat nebude

Ředitel Interu Milán Gabriele Oriali prozradil, že Sulley Muntari se stal letošní poslední posilou. Nerazzurri sice doposud vedle ghanského záložníka přivedli pouze Manciniho z AS Řím, ale podle ohlasů ze San Sira se již posilovat nebude.

Suazo zůstane v Interu, potvrdil agent

David Suazo se během své první sezóny v Interu Milán nedokázal prosadit do základní sestavy v italských médiích se jeho jméno často skloňuje v souvislosti s odchodem z klubu. Hráčův agent ale tvrdí, že 28letý útočník zůstane v Interu.

Inter čeká výprodej, Mourinho nepočítá s devíti fotbalisty

Jose Mourinho je trenérem Interu Milán sice jenom několik dní, i tak na sebe již přitáhl velkou pozornost. Portugalský trenér chystá zemětřesení v kádru a ten by mělo opustit hned devět hráčů...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele