Suazo je v Benfice spokojen

06.11.2008, 15:10
Aktuality
David Suazo se v létě rozhodl nebojovat s velkou konkurencí v útoku Interu Milán a zvolil "jistotu" v podobě hostování v lisabonské Benfice. V portugalském klubu se mu líbí a zřejmě by se vůbec nezlobil, kdyby si působení v tomto týmu mohl ještě protáhnout...

V útoku milánského Interu je velká konkurence a o místo v základní sestavě se pere řada vynikajících hráčů. Jisté místo v má Zlatan Ibrahimovič, vedle něhož se střídají Mario Balotelli, Julio Cruz, Adriano a v poslední době také Hernan Crespo.

"Jestli bych si chtěl prodloužit působení v Benfice? Navím, jak na tuto otázku v tuto chvíli odpovědět, to nám poví až budoucnost. Líbí se mi tady a cítím se dobře a když se někdo někde cítí dobře, nepřemýšlí o stěhování. Jedinou jistotou je v tuto chvíli jednoletá smlouva. Benfika je jedním z největších klubů v Portugalsku a já se cítím být součástí toho všeho," řekl honduraský útočník v rozhovoru pro list Tiempo Digital.

Benfika loni v ligové tabulce skončila až na čtvrtém místě a nedostala se tak ani do třetího předkola Ligy mistrů. Letos se klubu start povedl daleko lépe a po sedmi kolech je s patnácti body na druhém místě. Týmu se daří i v Poháru UEFA, v prvním kole vyřadil Neapol a na úvod skupinové fáze získal bod na hřišti Herthy.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
j_mrazik

Udělal dobře, že utekl z Interu.

Reagovat
smazaný uživatel

jojo.

Reagovat
Hiko

Viděl jsem ho na vlastní oči v zápase v Guimarãesi a tam byl nepolapitelný

Reagovat
smazaný uživatel

V Interu by nemel sanci Tam jsou jini bombardaci!

Reagovat
smazaný uživatel

jo no na kypru předvedli jací sou to bombardáci

Reagovat
smazaný uživatel

šak si 3 goly dali sami

Reagovat
Slejdy

no sak tak to myslel mg

Reagovat
smazaný uživatel

jj..je dobre....ze si v benfice...mel bys tu jit aji na prestup... jinak dobrej hrac a dobrej tym

Reagovat
smazaný uživatel

Benfica má krásnou historii, ať se daří Davide

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele