Další články

Příbram se posílila o zkušené Střihavku a Kalivodu

Kádr Příbrami rozšíří dva zkušení hráči David Střihavka a David Kalivoda. Oba se ve středočeském celku dohodli na dvouletých smlouvách. Příbram o tom informovala na svém webu.

Střihavka na hostování do Prešova

Český útočník David Střihavka bude na jaře působit v Prešově. Do předposledního klubu slovenské ligy ho uvolnila na půlroční hostování s opcí Žilina. V ní má smlouvu do léta 2013.

Střihavkův odchod do Tilburgu byl v noci potvrzen

Hostování útočníka Davida Střihavka z Viktorie Plzeň do nizozemského Tilburgu bylo v noci na dnešek potvrzeno. Kluby podepsaly dohodu, která obsahuje ujednání o pozdějším letním přestupu, na hráčském kontraktu se domluvil i sedmadvacetiletý fotbalista.

Střihavka míří z Plzně do Tilburgu

Plzeňský fotbalista David Střihavka uspěl na testech v Tilburgu a zřejmě už dnes se stane hráčem posledního týmu nizozemské ligy, s nímž se domluvil na půlročním hostování s opcí na pozdější přestup. Oba kluby se předběžně dohodly na odstupném za sedmadvacetiletého útočníka, nyní se dolaďuje hráčův kontrakt.

Střihavka musí na operaci s poraněnými třísly

Fotbalisté Ostravy budou v závěru sezony postrádat zraněného útočníka Davida Střihavku. Pětadvacetiletý hráč podstoupí operaci bolavých třísel, které ho v minulých týdnech vyřadily ze sestavy Baníku.

Baník dotáhl příchod Střihavky, odejde ale Magera

Vedení Ostravy dotáhlo do konce příchod útočníka Davida Střihavky, který další sezonu odehraje v Baníku na hostování. Účastník Poháru UEFA se však bude muset obejít bez střelce Lukáše Magery, který odchází za českým koučem Dušanem Uhrinem mladším do rumunského celku Politehnica Temešvár.

Střihavka skončil ve Slavii. Míří do Ostravy

Po ročním působení v Norwichi a Slavii Praha má útočník David Střihavka nakročeno zpátky do Ostravy. Pětadvacetiletý fotbalista, jehož práva vlastní Plzeň, se už dnes k bývalým spoluhráčům z Baníku připojil na kondičním soustředění v Pozlovicích.

Slávistický útočník Střihavka je po operaci ramena

Pro útočníka Davida Střihavku ze Slavie Praha předčasně skončila jarní sezona. Hráč v pondělí podstoupil ve střešovické nemocnici u klubového lékaře Jiřího Fouska operaci ramena a minimálně na tři týdny musí na fotbal zapomenout.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele