Další články

James ještě nekončí, upsal se Bournemouthu

David James bude ještě pokračovat ve své profesionální kariéře. Již 42letý brankář byl v posledních měsících bez angažmá a během nich trénoval s Exeterem a Bournemouthem, druhému jmenovanému klubu se pak včera upsal do konce letošní sezony...

Okénko do Championship: skotský experiment skončil propadákem

Podívejme se na rozložení sil ve Football League Championship po 14 odehraných kolech. David James si své působení určitě představoval jinak. Na lavičce Boro došlo k zajímavé rošádě. Dočkáme se příší rok v Premier League neanglického klubu?

Brankář James za angažmá v Bristolu City prý vděčí alkoholu

Přestupy se někdy rodí za pozoruhodných okolností. Důkazem je anglický reprezentační brankář David James, který se na angažmá v druholigovém Bristol City prý dohodl proto, že byl opilý.

James se rozhodl, upsal se Bristolu City

Zkušený brankář David James bude v příští sezoně přece jenom působit ve druhé nejvyšší anglické soutěži. Účastník letošního světového šampionátu nedávno opustil Portsmouth a i přes zájem několika týmů hrajících Premier League se dohodl na angažmá v Bristolu City...

Lennon chce přivést do Celtiku brankáře Jamese

Manažer Celtiku Neil Lennon by rád získal na brankářský post zkušenou posilu, anglického reprezentanta Davida Jamese. V pondělí by měl 39letý gólman přiletět do Skotska jednat o podmínkách smlouvy. James naposledy chytal za Portsmouth, kde mu vypršela smlouva.

James se v 39 letech konečně dočkal startu na MS

Anglický brankář David James se konečně dočkal. Přestože se účastní již svého třetího světového šampionátu, v pátek si na největší fotbalové akci světa zachytal vůbec poprvé. A to ve věku 39 let. Udržel sice čisté konto, příliš radosti ale neměl, protože Anglie překvapivě s Alžírskem jen remizovala.

James soucítí s kolegou Greenem, místo v brance však chce zpět

Nejzkušenější brankář anglické reprezentace David James prohlásil, že soucítí s kolegou Robertem Greenem, jenž se po dostal pod palbu kritiky kvůli obrovské chybě, která stála u zrodu remízy 1:1 s USA ve včerejším utkání mistrovství světa. James však jedním dechem dodal, že chce zpět místo v brance, které mu v minulosti patřilo.

Portsmouth se chystá na novou sezonu. Smlouvu nabídl Kanuovi či Jamesovi

Vedení Portsmouthu se již připravuje na novou sezonu v The Championship a deseti hráčům nabídlo nové smlouvy. Mezi nimi jsou i věhlasní fotbalisté včetně čtyřicetiletého brankáře Davida Jamese či Nigerijce Nwankwa Kanua.

Stoke stále lanaří Jamese, dohoda je prý blízko

Portsmouth je na posledním místě tabulky anglické nejvyšší soutěže, navíc má finanční problémy a dost možná přijde o některé hráče. Odejít by mohl Aruna Dindane, nebo brankář David James. O toho má zájem Stoke City...

Ben Haim posílil Portsmouth. Spurs usilují o Kranjčara s Jamesem

Po katastrofálním vstupu do ligy posílil Portsmouth své obranné řady o Izraelce Tala Ben Haima z Manchesteru City. Pompeys ale nejspíš ztratí dvě opory - Tottenham se snaží získat Nika Kranjčara s Davidem Jamesem.

Hart připustil možnost Jamesova odchodu

Portsmouth nezačal sezónu vůbec dobře a brzy může být pro jihoanglický klub ještě hůře. Odejít by totiž mohla brankářská jednička David James, o nějž má zájem Tottenham, a manažer Pompey Paul Hart se nechal slyšet, že Jamesovo setrvání nemůže zaručit...

James: Capellův italský styl je správný

Podle gólmana anglické reprezentace Davida Jamese je nastolená strategie kouče Fabia Capella důvodem, proč se národnímu celku Albionu momentálně tak daří. Capello zavedl v týmu poněkud jiné podmínky, než tomu bylo za jeho předchůdce Steva McClarena. Italský trenér klade důraz na disciplínu a kolektivní pojetí hry.

Redknapp brání Jamese

David James by určitě rád co nejrychleji zapomněl na poslední dvě utkání svého Portsmouthu. Deset inkasovaných branek je pro brankáře jeho třídy skutečně velkou ostudou. Manažer Harry Redknapp ovšem stojí za svým 38letým svěřencem.

Opět jsme se posunuli vpřed, pochvaluje si James

Portsmouth dokázal navázat na úspěšnou loňskou sezonu a v tom letošním ročníku se ještě zlepšil. Velkou zásluhu na tom má zkušený brankář David James, který si hodně pochvaluje pokrok pod vedením manažera Harryho Redknappa...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele