Další články

Slavii po osmi letech opouští Hubáček, vrací se do Zlína

Obránce David Hubáček se rozhodl po osmi letech opustit pražskou Slavii. Šestatřicetiletý hráč v Edenu neprodloužil smlouvu a z rodinných důvodů se vrací do Zlína, kde začínal s kariérou. I kvůli tomu, že je momentálně kvůli zranění mimo hru také další stoper Martin Dobrotka, hledají Pražané na Hubáčkův post ve středu obrany náhradu.

Smolař Hubáček souhlasil, že jeho vlastní gól derby rozhodl

Smolný den prožil obránce David Hubáček, který poprvé na jaře naskočil do sestavy Slavie a hned se podílel na dvou inkasovaných gólech při prohře 1:3 v derby na hřišti Sparty. Dokonce si dal vlastní gól, jímž podle něj utkání rozhodl a posadil Spartu na koně. Shodou okolností zamířil do vlastní sítě i v podzimním utkání s Plzní.

Hubáček: Vlastenec mě štve, musíme se z toho vzpamatovat

Za více než sedm let ve Slavii si na své konto připsal jediný gól, včera se obránce David Hubáček do statistik zapsal také, ale v duelu s Plzní jako autor smolné vlastní branky, když tečoval trestný kop plzeňského lídra Horvátha. Hubáček takový pocit v bohaté kariéře zažil úplně poprvé a po utkání mu nebylo do řeči.

Škoda a Hubáček měli radost z prvních branek za Slavii

Včerejší duel s Hradcem Králové nebyl pro slávisty výjimečný pouze z hlediska vysoké výhry 5:0. Hned dva hráči si totiž připsali premiérový gól v červenobílém dresu. Útočník Milan Škoda dal první dvě branky po svém zimním příchodu z Bohemians 1905 a zadák David Hubáček se dokonce prosadil poprvé po sedmi letech strávených ve Slavii.

Ve Slavii končí brankář Zlámal a obránce Vomáčka

Pražská Slavia hlásí první změny v kádru pro příští sezonu. Vedení klubu se rozhodlo, že neprodlouží smlouvu s obráncem Benjaminem Vomáčkou, a ve vršovickém celku končí po ročním hostování z italského Udinese také brankář Zdeněk Zlámal.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele