Další články

Bystroň spáchal ve 34 letech sebevraždu

David Bystroň spáchal ve 34 letech sebevraždu. Informaci slovenského deníku Šport potvrdil pro český deník Sport jeho bratr Daniel. Bývalý obránce Baníku Ostrava a Plzně, jenž naposledy hrál ve Švýcarsku, je za poslední měsíc druhým českým fotbalistou, který zemřel vlastní rukou. Bývalý spoluhráč z Viktorie František Rajtoral se oběsil 23. dubna v Turecku.

Po dlouhé době dobré období, těšilo po postupu Bystroně

Pro Davida Bystroně byl dnešní postup s Olomoucí do první ligy velkou satisfakcí. Kariéru dvaatřicetiletého stopera totiž zbrzdily dvouletý zákaz činnosti za dopingový nález i následné zranění, vloni v létě ale dostal šanci od Sigmy a nyní v základní sestavě Hanáků oslavil po výhře 2:1 v Pardubicích návrat do nejvyšší soutěže.

Bystroň odehrál první zápas po dopingovém trestu

David Bystroň má za sebou první soutěžní zápas po dvouletém zákazu činnosti za doping. Bývalý plzeňský obránce dnes nastoupil v MSFL za rezervu druholigové Sigmy Olomouc, kam přestoupil v červenci s cílem restartovat kariéru. V utkání proti Prostějovu odehrál celé utkání, v němž olomoucké "béčko" remizovalo 1:1.

Dopingový hříšník Bystroň bude hrát za Sigmu Olomouc

Obránce David Bystroň přestupuje z Plzně do druholigové Olomouce. Jednatřicetiletý stoper, který má za sebou dvouletý zákaz činnosti za doping, už se na Hané zapojil do přípravy a s hanáckým klubem podepsal dvouletou smlouvu.

Navrátilec Bystroň s kolenem skutečně musí na operaci

David Bystroň musí na neurčito odložit návrat k fotbalu po dvouleté pauze zaviněné dopingovou kauzou. Při tréninku si přetrhl přední zkřížený vaz v koleně a musí na operaci. Čeká ho tak další dlouhá pauza...

Bystroň si po návratu do Plzně poranil koleno, hrozí mu operace

David Bystroň, který si odpykává dvouletý trest za doping, si jen týden poté, co se vrátil do tréninku s Plzní, přivodil zranění kolena. Dokonce mu hrozí, že bude muset jít na operaci.

Bystroň: Šanci v Plzni dostanu a bude na mně, jestli ji využiji

David Bystroň má za sebou první trénink s Viktorii Plzeň poté, co mu bylo umožněno začít znovu trénovat s týmem po dvouletém trestu za doping. Fyzicky se sice cítí dobře, ale je si vědom, že po dlouhé pauze má stále co dohánět. Věří však, že bude na zimu připraven tak, aby využil šanci, kterou mu vedení Viktorie chce dát.

Dopingový hříšník Bystroň začne od středy trénovat s Plzní

Zkušený obránce David Bystroň, který si odpykává dvouletý trest za pozitivní dopingový nález, dostal povolení trénovat a od středy se začne připravovat s Plzní. Trest mu vyprší 3. ledna. V tiskové zprávě o tom informoval západočeský klub.

Dopingový hříšník Bystroň bude dva týdny trénovat s Plzní

Bývalý fotbalista Plzně David Bystroň, který si od února odpykává dvouletý trest za pozitivní dopingový nález, bude v následujících dvou týdnech trénovat se svým někdejším klubem. Viktoria se s Bystroněm na krátkodobém obnovení spolupráce dohodla na konci minulého týdne.

Plzeň se dohodla na ukončení smlouvy s Bystroněm

Viktoria Plzeň se dohodla k dnešnímu dni na ukončení smlouvy s Davidem Bystroněm, který dostal dvouletý zákaz činnosti za pozitivní dopingový nález po podzimním duelu Ligy mistrů proti Borisovu. Devětadvacetiletý stoper se hodlá proti délce trestu odvolat.

Bystroň dostal za doping dvouletý trest

Plzeňský fotbalista David Bystroň dostal dvouletý zákaz činnosti za pozitivní dopingový nález. Jeho trest vyprší 3. ledna roku 2014. Rozhodla o tom disciplinární komise UEFA. ČTK to řekl tiskový mluvčí plzeňského klubu Pavel Pillár.

Sport: Bystroň měl pozitivní test na pervitin

Plzeňský obránce David Bystroň měl po listopadovém utkání Ligy mistrů proti Borisovu pozitivní dopingový test na metamfetamin, tedy drogu známější pod názvem pervitin. Dnes to uvedl deník Sport, který prý má k dispozici výsledek analýzy odebraných vzorků jednatřicetiletého hráče.

O disciplinárním trestu pro Bystroně se rozhodne až v únoru

Disciplinární komise Evropské fotbalové unie rozhodne o trestu pro plzeňského obránce Davida Bystroně, který byl usvědčen z dopingu, až v únoru. Původně měla případ projednat ve čtvrtek. Bystroňovi hrozí trest od napomenutí až po čtyřletý zákaz činnosti.

O osudu Bystroně rozhodne disciplinární komise UEFA ve čtvrtek

O trestu pro plzeňského fotbalistu Davida Bystroně, který měl pozitivní dopingový test, rozhodne disciplinární komise UEFA ve čtvrtek. Stoperovi českého mistra hrozí napomenutí až trest zákazu činnosti na čtyři roky. Očekává se však obvyklý dvouletý trest.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele