Další články

Bentleymu se v Rusku líbí. Má nové zážitky

David Bentley zkouší nastartovat svou kariéru v Rostově, kde hostuje z Tottenhamu. Díky angažmá v ruské lize poznává dosud nepoznané situace, svého rozhodnutí opustit Londýn ale v žádném případě nelituje.

Bentley zkouší štěstí v Rusku, hostuje v Rostově

David Bentley ukončil své londýnské trápení a vyrazil na štaci až do Ruska. 28letý záložník Tottenhamu si tak dal dárek ke svým nedávným narozeninám, do konce tohoto kalendářního roku bude spoluhráčem českého útočníka Jana Holendy v Rostově, který ho získal na hostování...

Redknapp: Klidně můžeme skončit třetí

Harry Redknapp se letos s Tottenhamem motá kolem první čtyřky, která zajišťuje milionářskou Ligu mistrů. Spurs se již dlouho o proniknutí do tzv. Big Four snaží a letos to vypadá nadějně, Redknapp navíc prohlásil, že Tottenham může skončit až třetí.

Redknapp chválí Bentleyho. Ať mu vydrží forma, přeje si

Z Davida Bentleyho se v posledních zápasech stal klíčový hráč Tottenhamu. Z obrody anglického záložníka má radost manažer Spurs Harry Redknapp, který zároveň doufá, že bude Bentley ve zlepšených výkonech pokračovat.

Tottenham Bentleyho a Pavljučenka uvolní, ale za adekvátní peníze

Tottenham myslí hodně vysoko a v posledních letech nakoupil řadu kvalitních fotbalistů. Mezi největší zklamání patří ruský útočník Roman Pavljučenko a anglický záložník David Bentley, o nichž se spekuluje v souvislosti se změnou dresu. Spurs jim bránit příliš nebudou, ovšem prodají je pouze v případě výhodné nabídky...

Bentley si podepsal ortel, v Tottenhamu končí

Působení Davida Bentleyho v londýnském Tottenhamu je u konce, alespoň podle listu The Daily Express, který tvrdí, že se pětadvacetiletý záložník ošklivě pohádal s manažerem Harrym Redknappem, což nakonec vyústí v odchod.

Dostaneme se z toho, slibuje Bentley

Tottenhamu se zatím letos absolutně nedaří a potácí se na samém chvostu tabulky. Pod velkým tlakem se tak pochopitelně ocitá manažer Spurs Juande Ramos. Ten má ale zatím štěstí, stojí za ním jak vedení, tak také hráči. Svojí podporu mu vyjádřil rovněž David Bentley.

Bentley: Chci porazit Arsenal

Záložník Tottenhamu David Bentley si vytyčil pro nadcházející sezónu zajímavý cíl. Rád by se střelecky prosadil proti Arsenalu, jehož mládežnickou akademií prošel a odkud následně přestoupil do Blackburnu.

Bentley přestoupil do Tottenhamu

Tottenham dotáhl dlouhodobou snahu o nákup Davida Bentleyho z Blackburnu do úspěšného konce. Třiadvacetiletý záložník přichází na White Hart Lane za patnáct milionů liber, v novém působišti se dohodl na šestileté smlouvě.

Bentley blízko Tottenhamu

Londýnský Tottenham stupňuje své úsilí o získání Davida Bentleyho z Blackburnu. Pokud budou jednání probíhat hladce, není vyloučeno, že hráč již tento víkend odcestuje na předsezónní přípravu Spurs do Nizozemska.

Ince doufá, že udrží Bentleyho s Cruzem

Paul Ince zahajuje na lavičce Blackburnu své první angažmá v Premier League, jenže nemá vůbec jednoduchou pozici. Tým totiž možná opustí dvě opory a největší hvězdy klubu – útočník Roque Santa Cruz a záložník David Bentley.

Bentley se rozhodl odejít z Blackburnu

Blackburn měl být v příští sezoně jedním z kandidátů na evropské poháry, zatím tomu ovšem nic nenasvědčuje. Rovers přišli o manažera Marka Hughese a na odchodu z Ewood Parku je rovněž jeden z klíčových hráčů, rozhodnutí změnit dres totiž oznámil David Bentley...

O Bentleyho je zájem, favorité jsou Chelsea a Liverpool

Soupeři ze semifinále letošní Ligy mistrů Chelsea a Liverpool mají zájem o anglické křídlo Davida Bentleyho, jenž nyní hraje v Blackburnu Rovers.

Bentley rád luxuje, kutí a dívá se na seriály

Anglický fotbalový reprezentant David Bentley se přiznal k velmi neobvyklým úchylkám. Třiadvacetiletý záložník Blackburnu Rovers, který je na ostrovech považován za nástupce Davida Beckhama, prozradil, že je posedlý luxováním a rozebíráním elektrických zásuvek.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele