Další články

Proti superlize jsou i bývalé hvězdy United Beckham s Cantonou

Bývalé hvězdy Manchesteru United David Beckham a Eric Cantona se přidali ke kritikům nové superligy. Nezávislá a uzavřená soutěže, kterou pomohl založit i jejich někdejší klub, podle nich ignoruje fanoušky a ohrožuje základní hodnoty fotbalu.

Thajský chrám zdobí oltář s Davidem Beckhamem

Fotbalová kariéra proslavila Davida Beckhama po celém světě. Buddhistický chrám v Thajsku chová k této anglické legendě takovou úctu, že Beckhamovu zlatou sošku zakomponoval do výzdoby oltáře. Video znázorňující netradiční výzdobu zveřejnil britský server Huffington Post.

Beckhamovi odhalili u stadionu Los Angeles Galaxy sochu

Bývalý kapitán anglické reprezentace David Beckham má od soboty před stadionem Los Angeles Galaxy vlastní sochu. Této pocty se třiačtyřicetiletému někdejšímu fotbalistovi dostalo jako prvnímu hráči ze zámořské Major League Soccer (MLS).

Beckham dostane Cenu prezidenta UEFA

Bývalý kapitán anglické reprezentace David Beckham dostane Cenu prezidenta Evropské fotbalové unie za rok 2018. Šéf UEFA Aleksander Čeferin označil někdejšího záložníka Manchesteru United nebo Realu Madrid za "skutečnou fotbalovou ikonu své generace".

Beckham před volbou dějiště MS 2026 podpořil USA

Někdejší kapitán anglické reprezentace David Beckham podpořil před blížícím se hlasováním společnou kandidaturu USA, Kanady a Mexika na pořadatelství mistrovství světa v roce 2026. O hostiteli šampionátu by se mělo rozhodnout 13. června na kongresu FIFA v Moskvě; druhým uchazečem o turnaj, kterého se poprvé v historii zúčastní 48 týmů, je Maroko.

Miami odmítlo další návrh stadionu pro Beckhamův klub v MLS

Snaha Davida Beckhama vytvořit tým MLS v Miami dostala ránu od radních města, kteří odmítli jeho plán na výstavbu stadionu. Měl stát v centru města na nábřeží hned vedle arény basketbalistů Heat.

Beckham přemýšlí o návratu k fotbalu v roli majitele a hráče

Bývalý kapitán anglické reprezentace David Beckham přiznal, že uvažuje o návratu k fotbalu. Devětatřicetiletý záložník nevyloučil, že by se mohl objevit v roli majitele a hráče svého nového klubu z Miami. Beckham ukončil kariéru loni po zisku francouzského titulu s Paris St. Germain.

Beckham plánuje v Miami stadion s výhledem na záliv i mrakodrapy

Majitel nového klubu v zámořské lize MLS David Beckham plánuje v Miami postavit stadion v přístavu v laguně Biscayne Bay. Architekti s projektanty doporučili bývalému kapitánovi anglické reprezentace právě toto místo, kde by měla vyrůst aréna pro 25 tisíc lidí. Ti by se mohli kochat nejen hrou, ale i výhledem na oceán a okolní mrakodrapy.

Beckham může přivést do MLS svůj tým, získal potřebnou opci

Bývalý hvězdný fotbalista David Beckham může uskutečnit svůj plán a založit si vlastní klub v severoamerické MLS. Od vedení soutěže získal potřebnou opci na vstup do soutěže, dohoda bude finalizována, až Beckham zajistí plán financování a místo pro nový stadion. Ten by měl být v Miami. Právě na jihovýchodě USA totiž zatím tým MLS chybí.

Basketbalista James jedná s Beckhamem o založení týmu v Miami

Basketbalista LeBron James jedná s bývalým anglickým záložníkem Davidem Beckhamem o spoluvlastnictví týmu v zámořské soutěži MLS. Hvězda NBA by mohla spolu s někdejším hráčem Manchesteru United, Realu Madrid a Los Angeles Galaxy založit nový klub v Miami.

Francouzské léto roku jedna (5/6): Beckham, Thauvin a ti druzí

V předposledním díle Francouzského léta trochu uhneme z nastoleného kurzu a místo rozebírání situací v jednotlivých týmech se podíváme na konkrétní hráče - a to jak na ty, kteří se v roce 2013 s kariérou loučí, tak na jejich nově se rýsující následovníky.

Beckham už za PSG nenastoupí, jeho kariéra skončila

Bohatá kariéra Davida Beckhama je definitivně minulostí. Osmatřicetiletý anglický záložník nebyl nominován k nedělnímu utkání Paris Saint-Germain v závěrečném osmatřicátém kole francouzské ligy na hřišti Lorientu.

Měl dát dva góly jako já, žertoval o loučení Beckhama trenér

Pompézním ohňostrojem oslavil Paris St. Germain zisk francouzského titulu a zároveň se v závěrečném domácím utkání rozloučil s anglickou hvězdou Davidem Beckhamem. Osmatřicetiletý záložník odehrál v sobotu proti Brestu nejspíš poslední zápas v kariéře.

Beckham podle médií nebyl jen sexsymbol, ale i skvělý fotbalista

Záložník David Beckham možná měl během kariéry víc účesů než nastřílených branek, přesto by se na něj podle světových médií mělo vzpomínat především jako na skvělého hráče. Fotbal totiž po odchodu osmatřicetiletého Angličana, který po sezoně ukončí kariéru, přijde o skutečnou superhvězdu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele