Další články

Bartek doufá, že góly nebude dávat jenom Českým Budějovicím

David Bartek z Bohemians 1905 potvrdil, že se mu proti Českým Budějovicím střelecky daří. Třiatřicetiletý záložník se dnes do jejich sítě trefil popáté z celkových 24 gólů v ligové kariéře a otevřel skóre duelu 21. kola nejvyšší soutěže. Mrzelo ho, že "Klokani" vedení neudrželi a jen remizovali 1:1. Po téměř pětiměsíční absenci zaviněné zraněním v oblasti třísel si ale Bartek váží každého tréninku a zápasu.

Bartek prodloužil smlouvu s Bohemians. Klokanem bude ještě dva roky

David Bartek prodloužil smlouvu s Bohemians 1905. Dvaatřicetiletý obránce či záložník bude v pražském klubu vázán do konce roku 2022. "Klokani" o tom informovali na svém webu.

Nejdůležitější a nejeuforičtější gól, řekl po obratu Bartek

Za nejdůležitější a nejeuforičtější gól v kariéře označil fotbalista Bohemians 1905 David Bartek svou trefu proti Olomouci. Jednatřicetiletý záložník v utkání 6. kole první ligy vstřelil branku ve čtvrté minutě nastavení a dokonal velkolepý obrat. Pražané zvítězili 3:2, přestože po 58 minutách prohrávali o dvě branky.

Čeká nás úplně nová soutěž, tuší o nadstavbě o záchranu Bartek

Bohemians 1905 byli blízko k postupu do skupiny o Evropskou ligu, když na Slovácku sahali v závěru dramatického utkání po výhře, která by je tam společně s výsledkem z Teplic poslala. Nakonec ale po remíze 1:1 budou Pražané hrát ve skupině o záchranu a střelec jediné branky hostů David Bartek neskrýval zklamání.

Bartek: Pro fanoušky by byl krásný dárek skončit před Spartou

Záložník David Bartek pomohl Bohemians 1905 gólem k domácí výhře 2:0 nad Teplicemi, po které sedmí "Klokani" ztrácí v prvoligové tabulce jen čtyři body na šestou Spartu. Podle třicetiletého fotbalisty by byl krásný dárek pro fanoušky skončit na konci sezony před trápícím se pražským rivalem.

Bartek po dvou tyčích litoval, že před zápasem nešlápl do lejna

David Bartek mohl svůj jubilejní 200. zápas v české lize oslavit vyrovnávací brankou do sítě Slavie, proti ale byly obě tyče, od kterých se po hodině hry míč po jeho střele odrazil zpět do pole. Třicetiletý záložník Bohemians 1905 litoval, že před utkáním nešlápl pro štěstí do lejna.

Doufám, že nemám vystříleno, smál se Bartek z Bohemians

Záložník Bohemians 1905 David Bartek zlomil své dlouhé čekání na gól v první lize, které trvalo více než sezonu od loňského května. Devětadvacetiletý fotbalista otevřel skóre dnešního utkání druhého ligového kola proti Karviné a přispěl k domácí výhře "Klokanů" 2:1. Zkušený středopolař věří, že to nebyla jeho poslední trefa v ročníku.

Hybš utrpěl zlomeninu, hostům se ale zdálo vyloučení přísné

Matěj Hybš utrpěl po faulu Davida Barteka v dnešním duelu 11. kola první ligy s Bohemians 1905 zlomeninu v obličeji. Hostující záložník viděl za zákrok na domácího obránce ve 23. minutě zápasu druhou žlutou kartu a byl vyloučen, což se mu ale zdálo příliš tvrdé. První napomínání v deváté minutě považoval za přísné.

Hráče Bohemians remízy štvou, raději by jednu výhru a prohru

Ačkoliv fotbalisté Bohemians 1905 v součtu s minulou sezonou prohráli jediné z posledních dvanácti ligových utkání, v tabulce se krčí na 13. místě jeden bod nad pásmem sestupu. V novém ročníku totiž stále čekají na vítězství, když čtyřikrát za sebou uhráli remízu, naposledy 1:1 s Příbramí.

Bohemians 1905 v boji o záchranu nepomůže zraněný Bartek

Bohemians Praha 1905 se v posledních dvou kolech první ligy budou muset obejít bez levého záložníka Davida Bartka. Ten si ze sobotního záskoku v ČFL v dresu Meteoru odnesl naštípnutou zánártní kůstku a sezona pro něj skončila.

Bartkovi nevadí role žolíka, pokud v ní bude dál střílet góly

Záložník Bohemians 1905 David Bartek vstřelil dva ze svých tří ligových gólů v sezoně jako střídající hráč. Naposledy pětadvacetiletý fotbalista takto skóroval v pátečním pražském derby na Julisce proti Dukle, kde několik desítek vteřin po příchodu na hřiště vyrovnal na 1:1.

Bartek byl rád, že drží krok s "kanonýrem" Moravcem

Záložník Bohemians 1905 David Bartek byl rád, že brankou pomohl Pražanům k domácí výhře 2:0 nad Znojmem. Druhá trefa v sezoně pětadvacetiletého hráče těšila o to více, že se v týmové tabulce střelců ihned dotáhl Jana Moravce, který utkání sedmého kola první ligy gólově otevřel.

Komise zahájila řízení se Žižkovem

Disciplinární komise Fotbalové asociace České republiky zahájila na návrh arbitrážní komise řízení s Viktorií Žižkov kvůli dluhu vůči bývalému hráči pražského celku Zdeňku Koukalovi. Zároveň klubu zaslala upozornění, aby neprodleně své závazky uhradil, jinak mu hrozí postih podle disciplinárního řádu, který umožňuje i odebrání bodů.

Bartek prý už asi nedá hezčí gól než proti Slovácku

Fotbalista Bohemians 1905 David Bartek označil svou trefu v duelu 6. kola první ligy proti Slovácku za nejhezčí v kariéře. Tu už prý může ukončit, protože lepší gól dá stěží. Jen ho mrzí, že to nestačilo na vítězství, protože hostující Libor Došek v závěru srovnal na 1:1.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele