Další články

Albelda v létě opustí Valencii, chce si vyzkoušet zahraničí

David Albelda Aliqués s největší pravděpodobností po třinácti letech opustí Valencii. Zkušenému záložníkovi po sezóně na Mestalle vyprší smlouva a podle svých slov novou téměř jistě nepodepíše. Místo toho by rád odešel na zkušenou do zahraničí...

Albelda se o smlouvu nestará, řešit budoucnost začne až po sezoně

Až za necelých šest měsíců začne David Albelda řešit svou další budoucnost. Již 35letý záložník spojil drtivou část své kariéry s Valencií, kde mu po sezoně skončí smlouva. Na jednání o nové pak v současné době vůbec nemyslí...

Výhra uklidní situaci, věří Albelda

Valencia si včera připsala velmi důležité vítězství proti Getafe, díky kterému se netopýři posunuli tabulkou o kousek vzhůru. Kapitán David Albelda věří, že se uklidní situace v celém klubu. Ta je poslední dobou trochu napjatá, fanoušci žádali odstoupení prezidenta Manuela Llorenteho.

Albelda zůstane ve Valencii, chce začít znovu

David Albelba prohlásil, že chce na všechny události z loňské sezony, které ho ve Valencii potkaly, zapomenout, otočit na nový list a zůstat ve Valencii. Tu by prý upustil pouze kvůli zahraničnímu angažmá.

Fenerbahce o Albeldu neusiluje

Velké cíle má Fenerbahce a k jejich naplnění mu mají pomoci úřadující mistři Evropy ze Španělska. Turecký klub od léta trénuje Luis Aragones, branky za něho bude střílet Daniel Güiza a na seznamu jsou i další. Jedním z nich měl údajně být i bývalý kapitán Valencie David Albelda, jeho agent ovšem podobné zvěsti popřel...

Raúl se vysněného Eura nedočká

Španělský trenér Luis Aragonés oznámil nominaci na letní mistrovství Evropy v Rakousku a Švýcarsku. V kádru chybí zkušený útočník Realu Madrid Raúl, naopka šanci dostávají dva hráči, kteří za Španělsko ještě neodehráli ani zápas. Záložník Santi Cazorla z Villarrealu a útočník Segio Garcia ze Zaragozy.

Canizares, Albelda, Angulo jsou zpátky

Valencia prochází obdobím dramatických změn. Po výměně trenéra Koemana se do týmu vrací trojice "odpadlíků" David Albelda, Santiago Canizares a Miguel Angel Angulo. Nový kouč Salvador Gonzales, zvaný Voro, s nimi počítá pro boj o záchranu.

Albelda u soudu neuspěl

Španělský fotbalista David Albelda neuspěl se žalobou proti svému zaměstnavateli FC Valencia, za nějž od prosince nehraje. Třicetiletý záložník požadoval, aby ho klub za 60 milionů eur (téměř 1,5 miliardy korun) vykoupil ze smlouvy.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele