V létě jsem byl ochotný přestoupit, přiznává De Rossi

Jeden ze dvou největších symbolů AS Řím po dlouhé době promluvil o letním přestupovém období, poměrech v kabině a svém vztahu ke klubu. Italský reprezentační záložník byl dlouhou dobu předmětem přestupových spekulací, nyní veřejnosti objasnil svůj postoj.

De Rossi krotí euforii. Hlavní je Evropa, říká

AS Řím pokračuje ve výborném startu do sezony. Proti Boloni odehrál šestý zápas v sezoně a pošesté vyhrál, navíc rozdílem pěti branek. Záložník Daniele De Rossi krotí euforii a odmítá mluvit o titulu. Hlavní je podle něj vrátit giallorossi do pohárové Evropy.

De Rossiho už otravují spekulace, chystá prohlášení

Daniele De Rossi se musí znovu vypořádávat se spekulacemi o možném odchodu z AS Řím. 30letý italský reprezentační záložník se v posledních dnech připravuje s národním týmem na přátelský zápas proti Argentině, po návratu domů se pak chystá odpovědět všem médiím a fanouškům...

Nechte nože doma, vyzývá De Rossi fanoušky před finále poháru

Záložník italské reprezentace a AS Řím Daniele De Rossi vyzval fanoušky, aby se v nedělním finále národního poháru mezi jeho týmem a městským rivalem Laziem chovali slušně. Mistr světa z roku 2006 doufá, že příznivci obou týmů nechají nože a další zbraně doma.

Sneijder a De Rossi v zimě nepřijdou, uvedl Ancelotti

Paris Saint-Germain se v posledních přestupových oknech zařadilo mezi nejvíce utrácející kluby na světě, v lednu ale této nově nabyté pověsti nedostojí. Trenér francouzského klubu Carlo Ancelotti vyloučil, že by v lednu do Parku princů zamířili Wesley Sneijder a Daniele De Rossi...

AS Řím zváží i případnou další nabídku za De Rossiho

Napjaté vztahy trenéra Zdeňka Zemana se záložníkem Danielem De Rossim vyřeší možná vedení AS Řím přestupem italského reprezentanta. O služby devětadvacetiletého fotbalisty se v létě neúspěšně ucházel Manchester City, podle italských médií je ovšem nyní De Rossi k mání.

De Rossi je spokojený v AS Řím, chce zůstat

Daniele De Rossi bude i v letošní sezoně hrát za AS Řím. Jméno italského reprezentačního záložníka bylo v posledních desítkách hodin skloňováno v souvislosti s přestupem do Manchesteru City, sám hráč ale na volání anglického mistra neslyší a zůstává u Giallorossi...

De Rossi zůstane, věří římský trenér Zeman

Z AS Řím sice před několika dny zaznělo, že Daniele De Rossi není na prodej, o víkendu se ale v italských médiích začal probírat jeho možný přestup do Manchesteru City. Trenér Giallorossi Zdeněk Zeman každopádně věří, že zkušený záložník působiště nezmění...

De Rossiho prodej nezvažujeme, ujistil Sabatini

Daniele De Rossi by měl i nadále hrát za AS Řím a čekat na to, až mu klubová legenda Francesco Totti předá kapitánskou pásku. Sportovní ředitel italského klubu Walter Sabatini ujistil fanoušky, že prodej devětadvacetiletého záložníka nezvažuje...

Zranění De Rossi s Abatem by mohli přijít o semifinále

Italskou reprezentaci trápí zdravotní stav záložníka Daniele De Rossiho a obránce Ignazia Abateho, kteří se zranili v závěru nedělního vítězného čtvrtfinále mistrovství Evropy s Anglií a mohli by přijít o čtvrteční semifinále proti Německu.

Podle De Rossiho už nastal čas, aby Balotelli konečně dospěl

Italský reprezentant Daniele De Rossi prohlásil, že už je na čase, aby jeho reprezentační spoluhráč Mario Balotelli konečně dospěl. Reagoval tak na chování jednadvacetiletého útočníka, který po svém gólu v závěrečném utkání skupiny mistrovství Evropy s Irskem dal výrazně najevo nespokojenost s tím, že nehrál od začátku.

De Rossi se rozhodoval hlavou i srdcem

Italský reprezentační záložník Daniele De Rossi podepsal novou smlouvu v AS Řím a stane se nejlépe placeným hráčem v klubové historii. Osmadvacetiletý římský rodák tvoří s kapitánem Franceskem Tottim neodmyslitelnou dvojici v kádru a s klubem spojil svou budoucnost až do roku 2017. Ročně si vydělá podle italských médií s bonusy až 10 milionů eur.

Baldini oznámil, že De Rossi prodloužil smlouvu

Generální ředitel AS Řím Franco Baldini uklidnil všechny fanoušky svého klubu. Oznámil totiž, že Daniele De Rossi s klubem podepsal novou dlouholetou smlouvu. Podle italských médií kontrakt platí do léta 2015 s opcí na další dvě sezony.

Enrique věří, že De Rossi zůstane. Samotný hráč mlží

Jak dny ubíhají, stále více sílí spekulace o budoucnosti Danieleho De Rossiho. Situace je prostá, záložníkovi AS Řím už na konci letošní sezony vyprší smlouva a zástupcům Giallorossi se stále nedaří s italským reprezentantem najít společnou řeč. Kouč Luis Enrique je ovšem přesvědčen, že De Rossi nakonec prodlouží.

De Rossi naznačil, že by chtěl být kapitánem AS Řím

Už na konci letošní sezony končí v Římě smlouva Danielemu De Rossimu, a tak neustále sílí spekulace, že by mohl klub z hlavního města opustit. Italský záložník se prozatím s AS Řím nedohodl na podmínkách nového kontraktu a jeho budoucnost není jistá. Nyní nicméně svým prohlášením alespoň trochu uklidnil fanoušky...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele