Další články

Rossi podepsal smlouvu s Jabloncem

Fotbalisté Jablonce získali výraznou posilu. Vedení klubu se dnes definitivně dohodlo s brazilským záložníkem Danielem Silvou Rossim a hráč podepsal na severu Čech smlouvu na rok a půl s opcí. Informoval o tom sekretář klubu Tomáš Bárta.

Rossi by mohl po odchodu z Olomouce hrát za Jablonec

Brazilský záložník Daniel Rossi by mohl po odchodu z Olomouce i nadále působit v české lize. Zájem o něj projevil Jablonec, který podle sportovního ředitele Petra Flodrmana už s jednatřicetiletým hráčem začal jednat.

Brazilec Rossi se loučí s olomouckým dresem

Brazilský fotbalista Daniel Silva Rossi se po pěti a půl letech loučí s Olomoucí. Jednatřicetiletý defenzivní univerzál se v Sigmě nedohodl na prodloužení smlouvy a míří za jiným angažmá. Hanácký klub o tom informoval na svém webu.

Ruku jsem viděl přes celé hřiště, řekl Blažek

Penalta z předposlední minuty přinesla rozuzlení v bitvě o druhé místo v Gambrinus lize. Sparta díky Kuckově gólu vyhrála v Olomouci 1:0 a v tabulce si vyměnila místa se svým soupeřem.

Brazilci Melinho s Rossim prodloužili smlouvy s Olomoucí

Sigma Olomouc si pojistila své dva brazilské fotbalisty. Ofenzivní záložník Melinho prodloužil kontrakt do 30. června 2010, defenzivní středopolař Rossi podepsal smlouvu ještě o půl roku delší.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele