Další články

Podle slávistů Krch jasně fauloval, kapitán Bohemians tvrdil opak

Ve vršovickém derby mezi Bohemians 1905 a Slavií se poprvé v historii české nejvyšší soutěže přihodilo, že se rozhodčí na základě zhlédnutí videa rozhodl neuznat branku mužstva a zároveň proti němu za předchozí faul nařídit penaltu. Zatímco faulovaný slávista Lukáš Masopust i trenér Jindřich Trpišovský považovali zákrok za porušení pravidel, faulující Daniel Krch s rozhodnutím sudího Pavla Královce nesouhlasil.

Krch: Ukopali jsme to se štěstím, které nám předtím chybělo

Kapitán Bohemians 1905 Daniel Krch pomohl pražskému týmu vítězným golem k triumfu 2:0 ve Zlíně. Šestadvacetiletý obránce si po první ligové výhře po deseti zápasech oddychnul a byl rád, že "Klokanům" tentokrát přálo i štěstí.

Krch: Ke vstřelení branky jsme měli daleko

Fotbalisté Bohemians 1905 po dnešní bezbrankové remíze v Brně protáhli čekání na ligovou branku na 626 minut. A kapitán pražského celku Daniel Krch uznal, že proti Zbrojovce měli Klokani k ukončení nelichotivé bilance hodně daleko. Mimo jiné i proto, že od 42. minuty hráli v oslabení po vyloučení Tomáše Bergera.

Tohle jsem nezažil, divil se Krch bleskovému "vlastenci" Liberce

Kapitán Bohemians 1905 Daniel Krch přiznal, že během kariéry ještě nezažil takový gól, který otevřel dnešní zápas 12. ligového kola s Libercem (2:1). Do vlastní branky totiž už v patnácté vteřině zamířil hostující stoper Martin Latka, což podle čtyřiadvacetiletého obránce Pražanům hodně pomohlo.

Bohemians 1905 prodloužili smlouvy s Jiráskem a Krchem

Bohemians 1905 prodloužili smlouvy se záložníkem Milanem Jiráskem a obráncem Danielem Krchem. Oba čtyřiadvacetiletí hráči jsou v pražském klubu vázáni do 30. června 2019, původní kontrakty jim končily po této sezoně.

Krcha těšilo, že kapitána Jindřiška zastoupil i jako střelec

Obránce Bohemians 1905 Daniel Krch převzal po zraněném Josefu Jindřiškovi kapitánskou pásku a "Klokani" pod ním ve dvou jarních ligových zápasech získali čtyři body. Třiadvacetiletého fotbalistu potěšilo, že při vítězném derby s Duklou (1:0) zkušeného záložníka dokázal zastoupit i jako autor důležité branky.

Krch začal nechtěnou asistencí, pak rozhodl o výhře Bohemians

Obránce Bohemians 1905 Daniel Krch v domácím zápase s Jabloncem brzy chyboval a nabídl vedoucí gól Vjačeslavu Karavajevovi. Třiadvacetiletý fotbalista si ale spravil chuť ve druhém poločase, kdy premiérovou ligovou brankou v kariéře rozhodl o cenné výhře 2:1 i klidnější zimě pro Pražany.

Bohemians 1905 trápí velká marodka, mimo jsou všichni stopeři

Bohemians Praha 1905 trápí rozsáhlá marodka. Před středečním zápasem přípravné Tipsport ligy jsou kvůli zdravotním problémům mimo hru všichni tři obvyklí stopeři pražského týmu Michal Šmíd, Daniel Krch i Martin Cseh.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele